IZA SEBE OSTAVILA I IVANA IVANOVIĆA: Jovana Jeremić dobila novi razlog da se pohvali – SVI SU IZNENAĐENI!
Foto: Printscreen/Pink

IZA SEBE OSTAVILA I IVANA IVANOVIĆA: Jovana Jeremić dobila novi razlog da se pohvali – SVI SU IZNENAĐENI!

Vesti -

Voditeljka jutarnjeg programa na televiziji Pink ponovo je u centru medijske pažnje

Navikli smo da nas najpopularnija TV voditeljka Jovana Jeremić svojim nastupima šokira. Društvene mreže redovno su usijane od komentara posle svakog njenog jutarnjeg programa na TV Pink, ali najnovija informacija koja stiže, ukoliko se obistini, verovatno će izazvati do sada najveći zemljotres!

Naime, domaća kladionica Meridian izbacila je kvote da će Jovana biti novi gradonačelnik Beograda i za to daje kvotu 70!

PREUZMI 2.000 DINARA ZA PREDIZBORNI TIKET

Time se bolje kotira od Predraga Kona, Dragana Bjelogrlića, Lune Đogani, Ivana Ivanovića, Sandre Afrike, Čedomira Jovanovića, Novaka Đokovića!

U prevodu, svako ko veruje u najpopularniju domaću voditeljku, na uloženih 1.000 dinara dobiće 70.000 dinara!

Voditeljka je prošle godine dala obećanje da će u jednom trenutku emisiju voditi potpuno gola. Pošto znamo da šta obeća to i ispuni, sva je prilika da imamo novu zvezdu u usponu na domaćem političkom nebu.

Jovana Jeremić gradonačelnica Beograda? Nama ovo zvuči sasvim realno!

PREUZMI 2.000 DINARA ZA PREDIZBORNI TIKET

SPECIJALNA PONUDA U MERIDIANU

Kao i uvek, kladionica Meridian je ponovo ispoštovala tradiciju – jedina je spremila izborni specijal sa detaljnom ponudom kvota za klađenje na ishod izjašnjavanja građana u aprilu 2022.

U ovoj kladionici moguće je kladiti se na imena novog premijera i ministara, ukupnu i izlaznost po opštinama, na rezulate izbora za Skupštinu Grada Beograda, koje će stranke preći cenzus, a spremni su i dueli gradova kada je reč o procentu izlaznosti, odnosno stranaka shodno procentu osvojenih glasova.

Važno je napomenuti da su procenti koje je Meridian kladionica ponudila za prethodne izbore (jun 2020. godine) od konačnih rezultata odstupili za samo 0.79 procentnih poena.

U praksi, to znači da bukmejkeri ove kompanije tradicionalno predviđaju ishod parlamentarnih izbora preciznije od dobrog dela domaćih agencija za istraživanje javnog mnjenja. Nema razloga da i ovog puta bude drugačije, pa će svi imati prilike da naplate svoje poznavanje domaće političke scene.

Meridian je spremio više od 300 najboljih kvota za klađenje na rezultate parlamentarnih izbora, a zainteresovani igrači mogu PREDIZBORNI TIKET odigrati novcem koji kuća časti – registrujte se na meridianbet.rs i osvojite 2.000 RSD za online i kladjenje uzivo!

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja