U KORAK SA MINISTROM MEMIĆEM: Njegov tempo retko ko može da prati, sve čini da unapredi turističke potencijale i razvoj omladine
Ministar Husein Memić, Foto: Pressserbia

ministar obilazi Srbiju uzduž i popreko

U KORAK SA MINISTROM MEMIĆEM: Njegov tempo retko ko može da prati, sve čini da unapredi turističke potencijale i razvoj omladine

Vesti -

Retki su ljudi na srpskoj političkoj sceni koji svoj posao obavljaju tako revnosno i posvećeno kao što to čini ministar turizma i omladine Husein Memić.

Prvi čovek ovog izuzetno važnog resora u Vladi Republike Srbije, kao nijedan njegov prethodnik ulaže orgomnu energiju kako bi napravio krupne iskorake u razvoju naše zemlje na poljima turizma i omladine.

Husein Memić
foto: Pressserbia

I baš kao što to političar koji zastupa interese naroda čini, Memić osluškuje potrebe građana, prvenstveno omladine, ali i prednjači u implementaciji najuspešnijih svetskih trendova i inovacija na polju razvoja turističkih potencijala i kapaciteta u zemlji, što je jedan od prioriteta Vlade čiji je deo i resor ministra Memića.

Već je opšte poznato da ministra Memića retko možete sresti u fotelji, tačnije u kabinetu, osim kada organizacija sastanaka to ne nalaže. Prvi čovek Ministarstva turizma i omladine maksimalno se trudi da podrži sve projekte i manifestacije čiji je suštinski cilj razvoj naše zemlje, bilo da se radi o turizmu ili projektima koji će unaprediti razvoj naše omladine.

Prisutan je i na sportskim manifestacijama koje takođe revnosno podržava, a oni koji su imali priliku i lično da ga upoznaju, znaju i koliko je posvećen porodici, naročito deci.

Tokom protekle nedelje, mininistra su mogli da vide u skoro svim delovima naše zemlje, na sajmovima, sportskim i kulturnim manifestacijama, ali i u praćenju najvažnijih infrastruknurnih projekata u zemlji čiji je razvoj iznimno bitan njegovom resoru.

Samo u toku jedne nedelje, podržao je turističke radnike i ugostitelje, poljoprivrednike, omladince, sportiste, građevinare u svim krajevima naše zemlje i na kraju nikoga više ni ne iznenađuje činjenica da je već u prvom mandatu osvojio poverenje i simpatije građana Srbije.

Ministar Memić je bio prisutan i danas na otvaranju Sajma obrazovanja sa ministarkom prosvete Slavicom Đukić Dejanović i ministrom spoljnih poslova Ivicom Dačićem gde je vreme proveo u druženju sa decom i omladinom željnom znanja i učenja, a posetio je i Sajam knjiga i ukazao mladima na značaj pisane reči.

Kurir/Pressserbia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja