ODRON NA PUTU KRALJEVO-NOVI PAZAR: Vozač fotografisao zastrašujuću scenu, apelovao na oprez (FOTO)
ilustracija, Foto: RINA

ODRON NA PUTU KRALJEVO-NOVI PAZAR: Vozač fotografisao zastrašujuću scenu, apelovao na oprez (FOTO)

Vesti -

Putnici koji se kreću na relaciji Kraljevo-Novi Pazar suočavaju se sa neočekivanom preprekom usled odrona koji se dogodio kod Ušća. Građani koji su se našli na putu u trenutku odrona izveštavaju o zastoju i apeluju na vozače da voze sa povećanim oprezom.

Slika sa lica mesta pokazuje razbacane stene i zemlju koje prekrivaju deo kolovoza, što predstavlja potencijalnu opasnost za sve koji putuju ovom deonicom. Jedan od svedoka, vozač koji je prošao pored odrona, snimio je situaciju i podelio sa javnošću, apelujući na sve koji planiraju da koriste ovu deonicu da budu izuzetno oprezni i pripremljeni na moguće komplikacije u saobraćaju.

Vlasti su obaveštene o incidentu i očekuje se da će hitne službe i nadležni organi biti brzo raspoređeni na teren kako bi se put očistio i ponovo učinio prohodnim. Bezbednost učesnika u saobraćaju je od najvećeg značaja, te se stoga insistira na oprezu i strpljenju dok se ne otklone posledice odrona. Takođe, savetuje se vozačima da izbegavaju nepotrebna putovanja ukoliko je to moguće, dok se situacija na putu ne stabilizuje.

Kurir.rs/Sandžak Danas

Preneo: M. N.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track