Osnovci škole Marko Orešković upoznali Bontonka!

Javno preduzeće Gradsko stambeno

Osnovci škole Marko Orešković upoznali Bontonka!

Beograd -
Premijernu predstavu „Bontonko“, koja se bavi kodeksom ponašanja u stambenim zgradama, timskim duhom i dobrim komšijskim odnosima, pratilo je oko sto školaraca

Naslovna gradsko stambeno

BEOGRAD - Učenici trećeg i četvrtog razreda OŠ „Marko Orešković“ danas su se, prvi od svih vršnjaka, upoznali sa junacima nove predstave Javnog preduzeća „Gradsko stambeno“ Bontonkom Stanić i Stanom Čistulović.

Premijernu predstavu „Bontonko“, koja se bavi kodeksom ponašanja u stambenim zgradama, timskim duhom i dobrim komšijskim odnosima, pratilo je oko sto školaraca.

Na osnovu rezultata i šestogodišnjeg iskustva u sprovođenju kampanje „Lift nije igračka“ Javno preduzeće „Gradsko stambeno“ izabralo je proveren model namenjen deci u promovisanju još jedne veoma važne teme.

Predstava „Bontonko“ koncipirana je kao mešavina različitih formata i zahteva brzu reakciju i aktivno angažovanje malih gledalaca sa ciljem da sadržaj bude zanimljiv i dugoročno upamćen. Na kraju deca sama odlučuju da li bi volela više da žive u prikazanoj zgradi u Ulici Bašmebrigovića ili pak u zgradi u Ulici Komše Urednikovića.

„Naš jedini cilj je uređen Beograd, ne samo u domenu naše deltanosti, a za to nam je potrebna podrška svih njegovih stanovnika. Na duge staze to ćemo postići samo ako posvetimo punu pažnju i pravovremenu edukaciju ovim malim ljudima, za koje želimo sutra da razvijaju naš grad u pravom smeru.

Sa velikim ponosom danas smo prikazali predstavu „Bontonko“ i dodatno smo ohrabreni prvim reakcijama publike“, istakla je Kristina Lazarević, portparol JP „Gradsko stambeno

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track