STEFANOVIĆ: SNS uskoro razmatra kandidata za gradonačelnika Beograda!
Foto: Marina Lopičić

Promena vlasti

STEFANOVIĆ: SNS uskoro razmatra kandidata za gradonačelnika Beograda!

Beograd -
Uskoro, kada se izbori raspišu, izaći ćemo sa predlozima za ljude koji mogu da pobeđuju, rekao je Stefanović

BEOGRAD - Potpredsednik Srpske napredne stranke (SNS) Nebojša Stefanović izjavio je danas da će ta partija izabrati svog kandidata za gradonačelnika Beograda nakon raspisivanja lokalnih izbora, koji bi trebalo da budu održani početkom sledeće godine.

"Uskoro, kada se izbori raspišu, izaći ćemo sa predlozima za ljude koji mogu da pobeđuju", rekao je Stefanović.

Šef odborničke grupe SNS u Skupštini Beograda Aleksandar Jovičić najavio je da će izbori u glavnom gradu biti održani najkasnije početkom marta naredne godine.

Stefanović, koji je i predsednik Narodne skupštine Srbije, kazao je da poslednji izveštaj Evropske komisije o napretku zemlje u evrointegracijama predstavlja "dobar znak", te da je to "najbolji izveštaj koji je EK ikada imala o Srbiji".

"Kad pogledate gde smo bili pre godinu dve dana, danas se u svim tačkama izveštaja konstatuje napredak. Naravno da ne treba da zatvaramo oči i mislimo da smo završili posao", kazao je potpredsednik SNS.

Upitan da prokomentariše posetu predsednika Hrvatske Iva Josipovića Srbiji Stefanović je ocenio da su nerešena pitanja između dve zemlje, među kojima su međusobne tužbe za genocid i povratak izbeglih lica, počela da se rešavaju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track