Popravka šina menja trasu tramvaja kroz Bulevar kralja Aleksandra!
Foto: Beoinfo

Radovi u Beogradu

Popravka šina menja trasu tramvaja kroz Bulevar kralja Aleksandra!

Beograd -
Za vikend tramvaji na liniji 2 saobraćaće u oba smera na relaciji Pristanište - Dorćol - Trg Slavija (trasom linije 10) - Glavna železnička stanica - Pristanište

BEOGRAD - Zbog radova na popravci tramvajskog koloseka u Bulevaru kralja Aleksandra, na delu od Beogradske do Ruzveltove ulice, od subote 26. oktobra od 00.30 časova do ponedeljka 28. oktobra do 03.30 časova biće izmenjen režim rada linija javnog gradskog prevoza.

Kako je saopštilo danas Gradsko saobraćajno preduzeće Beograd, u subotu i nedelju, celodnevno tramvaji na liniji 2 saobraćaće u oba smera na relaciji Pristanište - Dorćol - Trg Slavija (trasom linije 10) - Glavna železnička stanica - Pristanište.

Tramvaji na liniji 3 saobraćaće na relaciji Kneževac - Tašmajdan, a tramvaji na liniji 6 saobraćaće na relaciji Ustanička - Omladinski stadion.Tramvaji na liniji 7 saobraćaće u oba smera na relaciji Ustanička - Vukov spomenik - Dorćol - Pristanište - Blok 45, a tramvaji na liniji 12 saobraćaće u oba smera na relaciji Omladinski stadion - Dorćol - Pristanište - Banovo brdo.

Tramvajska linija 14 biće ukinuta, a tramvaji će biti preusmereni na linije 6 i 9, kaže se u saopštenju i dodaje da će na izmenjenim delovima trase tramvaji koristiti postojeća stajališta linija JGP.

Radove na popravci tramvajskog koloseka u Bulevaru kralja Aleksandra, na delu od Beogradske do Ruzveltove ulice, izvodiće OJ "Elektrograđevinska operativa".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track