BEOGRAD: Mali, Čović, Mladenović i Nikodijević posetili Beograd put!

Pripravnost podignuta na prvi nivo

BEOGRAD: Mali, Čović, Mladenović i Nikodijević posetili Beograd put!

Beograd -
Ja sam želeo da pokažemo timski duh i rad. Tatjana Pašić je bila pozvana i koliko je meni rečeno, zbog ranije preuzetih obaveza nije mogla da bude sa nama", kaže predsednik Privremenog veća Siniša Mali

BEOGRAD - Preduzeće "Beograd put" posetila su četiri člana Privremenog organa Beograda Siniša Mali, Nikola Nikodijević, Nebojša Čović i Andreja Mladenović.

Izdat je nalog da se pripravnost podigne na prvi nivo od večeras da prvi dan snega ne bi predstavljao i prvi dan kolapsa. Obilazak "Beograd puta" počeo je u kontrolnoj sobi odakle se nadzire ceo grad.

"Imamo jedan zadatak da niko ne oseti problem sa snegom sledeće nedelje. To je domaći, da vas ne iznenadi sbneg u novembru. Mi se spremamo i za ozbiljnije padavine nego što su prognozirali", kaže v.d. direktora "Beograd puta" Goran Aleksić.

U obilazak preduzeća došla su samo četvorica članova Privremenog veća bez Tatjane Pašić.

"Ja sam želeo da pokažemo timski duh i rad. Tatjana Pašić je bila pozvana i koliko je meni rečeno, zbog ranije preuzetih obaveza nije mogla da bude sa nama", kaže predsednik Privremenog veća Siniša Mali.

Siniša Mali je govorio i o nedostajućim sredstiva za sva komunalna preduzeća i preuzetim obavezama koja iznose između 5 i 6 milijardi dinara.

"Izvesno je da rebalans mora da se uradi ali kako ćemo doći do tih stedstava to ćemo utvrditi za dan ili dva", kaže Siniša Mali.Analiza stanja i poslovanja javnih i komunalnih preduzeća u Beogradu, kako kažu, još nije završena.

http://www.youtube.com/watch?v=OVBZK8A4aj8

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track