Najnovije vesti

SNS: Izvukli smo opštinu Voždovac iz dugova!

Lokalni izbori

SNS: Izvukli smo opštinu Voždovac iz dugova!

Beograd -
Srpska napredna stranka je Voždovac izvukla iz dugova, iako je u poslednje četiri godine kao jedna od najvećih gradskih opština, raspolagala sa najmanjim budžetom

BEOGRAD - Beogradski odbor Srpske napredne stranke saopštio je danas da su naprednjaci opštinu Voždovac izvukli iz dugova i da je, u prethodnom periodu, voždovačka vlast, predvođena SNS, radila mnogo za bolji život građana te opštine.

Kako se navodi u saopštenju beogradskih naprednjaka, moglo je i mnogo više da se uradi da je postojala podrška gradske vlasti i bivšeg gradonačelnika Dragana Đilasa.Beogradski naprednjaci smatraju da je demokratama bilo važnije da skupljaju novac u centralni budžet i da se nisu bavili građanima niti videli kako se živi u pojedinim opštinama, gde DS nije deo lokalne vlasti.

"Srpska napredna stranka je Voždovac izvukla iz dugova, iako je u poslednje četiri godine kao jedna od najvećih gradskih opština, raspolagala sa najmanjim budžetom", navodi se u saopštenju.

Iz SNS poručuju da im je bezbednost dece najvažnija, da će sve škole na Voždovcu dobiti video nadzor i da naprednjaci na Voždovcu nisu zaboravili ni osobe sa invaliditetom, zbog kojih su, da bi im bio omogućen nesmetan život, u više od 30 ulaza uradili prilazne rampe.

"U narednom periodu povećaćemo energetsku efikasnost u urbanom delu Voždovca, kako bi građani imali manje račune za struju, a sva podavalska mesta dobiće vodovod i kanalizaciju", najavili su iz SNS.

SNS predvođena njenim liderom, prvim potpredsednikom vlade, Aleksandrom Vučićem, kako je saopšteno, neće posustati u borbi protiv korupcije, jer je njihov posao da povrate ekonomsku moć i zapošljavaju ljude.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track