JOVIČIĆ: SNS 29. januara izalazi sa timom za Beograd
Foto: Nemanja Pančić

Gradski izbori

JOVIČIĆ: SNS 29. januara izalazi sa timom za Beograd

Beograd -
Naprednjaci će, kako je naglasio, insistirati na suzbijanju korupcije u glavnom gradu, stvaranju dobrog poslovnog ambijenta za domaće i strane investitore, kao i decentralizaciji Beograda

BEOGRAD - SNS će do 29. januara, kada počinje izborna kampanja, izaći sa timom i kandidatom za gradonačelnika Beograda, izjavio je funkcioner SNS Aleksandar Jovičić.

On je rekao da vlada ogromno interesovanje drugih stranaka za koaliciju s naprednjacima."Interesantno je da vlada ogromno interesovanje da se uđe u koaliciju sa SNS, čak i od onih stranaka za koje nikada ne biste rekli da će želeti da rade sa nama, ali i oni su prepoznali odgovornost i poverenje koje smo dobili od građana", rekao je Jovičić.

On u ovom trenutku nije želeo da kaže o kojim strankama je reč.

"Mogu samo reći da svi žele da razgovaraju sa SNS, ali da konačan stav nije donet - 29. januara počinju predizborne aktivnosti i do tada će sve biti jasnije", rekao je Jovičić i dodao da će eventualno pravljenje bilo kakve koalicije zavisiti, pre svega, od programa koji će biti ponuđen Beograđanima, a ne toga da li naprednjacima treba dva do tri procenta više.

To će biti tema koja će se naći na stranačkim organima, kao i to ko će biti i kandidat za gradonačelnika.

"Očekujemo sednicu Predsedništva, čak i Glavnog odbora i izaćićemo sa ljudima koji će predvoditi tim za Beograd", naveo je Jovičić i istakao da su za vođenje velikih sistema potrebni ljudi, a ne samo jedan čovek.

"Imali smo priliku da vidimo šta znači autokratski sistem jednog čoveka kada se pita za sve u glavnom gradu", rekao je Jovičić koji je potpredsdnik Izvršnog odbora SNS.

Naprednjaci će, kako je naglasio, insistirati na suzbijanju korupcije u glavnom gradu, stvaranju dobrog poslovnog ambijenta za domaće i strane investitore, kao i decentralizaciji Beograda.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track