Mihajlovićeva: Rešiti problem deponije u Ustaničkoj
Foto: Beta

Za lepši Beograd

Mihajlovićeva: Rešiti problem deponije u Ustaničkoj

Beograd -
Sugrađani sa Zvezdare upoznali su me sa time da se u Ustaničkoj ulici, ispred broja 244 v, već dve godine nalazi deponija smeća koju niko nikada nije uklonio. Poslali su mi i pismo sa molbom da se deponija ukloni, navela je ministarka

BEOGRAD - Ministar energetike, razvoja i zaštite životne sredine Zorana Mihajlović zatražila je danas od Privremenog organa Beograda da reši problem deponije smeća koja se nalazi u Ustaničkoj ulici ispred broja 244v.

U pismu Privremenom organu Beograda, ministarka je istakla da su joj se nedavno na prijemu u Skupštini grada obratili građani Zvezdare i upoznali je sa tim problemom.

"Sugrađani sa Zvezdare upoznali su me sa time da se u Ustaničkoj ulici, ispred broja 244 v, već dve godine nalazi deponija smeća koju niko nikada nije uklonio. Poslali su mi i pismo sa molbom da se deponija ukloni", navela je Mihajlović.

Porazna je činjenica, dodala je, da se u milionskom gradu, evropskoj metropoli, niko dve godine nije bavio ovim slučajem.

"Duboko sam uverena da su se isti ovi sugrađani obraćali i ranije sa molbama za pomoć. Imajući u vidu da se rešenje problema nalazi u vašoj nadležnosti, molim vas kao ministar i kao građanin, da zajedničkim snagama pomognemo, ne samo stanarima Ustaničke ulice, već i svim Beograđanima", istakla je Mihalović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track