Jovičić: Grad Beograd imao 87 milijardi od kojih je 11 bilo za 17 opština
Foto: Nemanja Pančić

Naprednjaci za decentralizaciju

Jovičić: Grad Beograd imao 87 milijardi od kojih je 11 bilo za 17 opština

Beograd -
Upravo te stotine miliona dinara otišle su u džepove saradnika Dragana Đilasa, rekao je kandidat naprednjaka za odbornika u Skupštini Beograda

BEOGRAD - Kandidat Srpske napredne stranke za odbornika u Skupštini Beograda Aleksandar Jovičić poručio je danas da je glas za SNS glas protiv korupcije u javnim preduzećima, za potpunu decentralizaciju i efikasniju gradsku upravu.

"Nedopustivo je to što je Grad Beograd u prethodnom periodu raspolagao sa 87 milijardi dinara budžeta, a sve opštine, njih 17, sa samo 11 na godišnjem nivou", rekao je Jovičić ispred TC Ušće, na skupu na kome je učestvovala i omladina SNS, navodi se u saopštenju te stranke.

Upravo te stotine miliona dinara, rekao je Jovičić, otišle su u džepove saradnika Dragana Đilasa.

Jovičić je poručio građanima da će se SNS i u narednom periodu zalagati za decentralizaciju Beograda. Prema rečima Sanje Marić sa liste SNS, mladi moraju da znaju da SNS čini sve kako bi se u Beogradu otvorilo što više radnih mesta.

"Jedina šansa za mlade ljude u Srbiji je SNS na čelu sa Aleksandrom Vučićem i Vladom Srbije koja treba da obezbedi bolju budućnost za Beograd, Srbiju i sve građane", kazala je Marić.

Prethodni gradonačelnik Dragan Đilas, prema njenim rečima, nije radio u interesu naroda, radio je za svoje lične interese i ambicije i iza sebe ostavio javni dug vredan 900 milijardi evra, dok je uporedo, njegovo lično bogatstvo poraslo za više miliona evra.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja