SINIŠA MALI: Pitanje dana kada će Grad Beograd preuzeti Bus plus!
Foto: Fonet

nastavljeni pregovori

SINIŠA MALI: Pitanje dana kada će Grad Beograd preuzeti Bus plus!

Beograd -
Predsednik Privremenog veća beograda Siniša Mali najavio je da su pregovori gradske u prave sa partnerima iz turske oko prodaje Bus plusa blizu konačnog rešenja i da se može očekivati preuzimanje ovog sistema

BEOGRAD - Grad Beograd pregovara sa partnerima iz Turske i "blizu smo rešenja" da grad preuzme "Bus plus" sistem, najavio je danas član Privremenog veća Beograda Siniša Mali.

"Pitanje je dana kada ćemo izaći u javnost sa konačnim rezultatom," rekao je Mali, novinarima u Vladi Srbije.

On je najavio da će 25. ili 26. februara biti održana sednica Upravnog odbora Er Srbije, na kojoj na dnevnom redu treba da bude upoznavanje sa detaljima ugovora sa Etihadom.Mali je najavio i da će sledeće nedelje biti osnovana radna grupa stručnjaka za Metro u Beogradu, kako bi se taj projekat "pogurao" i da bi se utvrdilo gde se stalo, jer je to, kako je rekao, bitan projekat za glavni grad.

On je ukazao da se gradska vlast bavi gorućim pitanjima, kao što su rešenje pitanja taksi prevoznika, koji rade na "divlje" na Aerodromu.Mali je najavio i da će uskoro izaći sa rešenjima, vezanim za pitanje vantelesne oplodnje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track