IZBORI U BEOGRADU: NDS predala listu, Boris Ranković kandidat za gradonačelnika!
Foto: Zorana Jevtić

Predstavljen program

IZBORI U BEOGRADU: NDS predala listu, Boris Ranković kandidat za gradonačelnika!

Beograd -
Čast mi je da predam listu Nove demokratske stranke i naše zajedničke koalicije za predstojeće izbore u Beogradu. Boris Ranković je naš kandidat za gradonačelnika, rekao je Boris Tadić

BEOGRAD - Nova demokratska stranka predala je danas listu za predstojeće lokalne izbore u Beogradu.Listu su, između ostalih, predali Boris Tadić, predsednik NDS i kandidat za gradonačelnika Boris Ranković.

- Čast mi je da predam listu Nove demokratske stranke i naše zajedničke koalicije za predstojeće izbore u Beogradu.

Boris Ranković je naš kandidat za gradonačelnika koji je vodio Direkciju za gradsko građevinsko zemljište godinama unazad zajedno s drugim ljudima i tako doprinosio razvoju grada. To se odnosi na mostove, ulice, vodovod, kanalizaciju i svu infrastrukturu kojom su građani bili zadovoljni zbog načina na koji se radilo i gradilo. Verujem da politika NDS i koalicije oko nje ima jasnu ideju o razvoju Beograda. Projektovali smo program koji je obezbedio novo zapošljavanja, nova radna mesta, prvi put smo imali snažne intervencije u infrastruturi i možemo da budemo zadovoljni učinjenim - rekao Boris Tadić.

Boris Ranković ocenjuje da je sve što se dešava u Beogradu važno i za ostatak zemlje.

- Voditi Beograd je velika odgovornost i mi smo spremni da tu odgovornost preuzmemo. Kroz posao koji sam radio u Direkciji stekao sam iskustvo da probleme prepozmajem i rešavam i to ću raditi i ubuduće - rekao je Ranković.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track