PARKING SERVIS: Javni oglas za davanje u zakup restorana u Bloku 53
Foto: Nemanja Pančić

Teretni terminal

PARKING SERVIS: Javni oglas za davanje u zakup restorana u Bloku 53

Beograd -
Raspisan javni oglas za davanje u zakup restorana, površine 251,82m2 u Novom Beogradu

JKP “Parking servis” Beograd, raspisuje javni oglas za davanje u zakup restorana, na teretnom terminalu, u bloku 53 na Novom Beogradu, Autoput bb, neto površine 251,82m2.

Detaljniji opis površine za zakup:

1. Struktura: sala restorana: površine 75,62 m2, separe restorana: površine 32,03 m2, kafe restorana: površine 21,88 m2, kuhinja restorana: površine 24,07 m2, toaletnog prostora muškog i ženskog: ukupne površine 16,64 m2 i pratećih prostorija restorana: površine 81,58 m².

2. Karakteristike prostora: Prostor je u potunosti opremljen za potrebe restorana. Funkcionalno prilagođen HCCP standardima za pripremanje hrane, sa tri restoranske sale, odvojenim radnim šankom, kuhinjom sa pratećim prostorijama i toletnim prostorom.

3. Početna zakupna cena na mesečnom nivou iznosi: 100.000,00 dinara bez uračunatog PDV.

4. Naknada za korišćenje prostora se plaća unapred i to do petog u mesecu za tekući mesec, a obračunavaće se u dinarskoj protivvrednosti po srednjem deviznom kursu NBS, na dan plaćanja, uvećana za iznos propisanog PDV-a.

5. Period davanja na privremeno korišćenje prostora je 4 godine, u viđenom stanju, bez prava davanja u podzakup.

6. Postupak davanja na privremeno korišćenje prostora sprovešće se prikupljanjem pisanih ponuda. Pravo učešća u postupku prikupljanja pisanih ponuda, ima pravno lice ili preduzetnik, registrovan za obavljanje delatnosti restorana i pokretnih ugostiteljskih objekata (5610) i koji uz ponudu dostavi dokaze objavljenje na sajtu: www.parking-servis.co.rs – oglas za davanje u zakup restorana, ili kod osobe za kontakt.

7. Prednost pri izboru imaće ponuđač koji ponudi najveću naknadu za korišćenje restorana.

8. Ponuđač ja obavezan da položi kauciju za učešće na oglasu za prikupljanje pisanih ponuda, u iznosu početne mesečne cene utvrđene tačkom 5. ovog oglasa.Kaucija se uplaćuje na tekući račun JKP “Parking servis” Banca Intesa broj 160-6835-38, svrha uplate: “Učešće na oglasu za davanje u zakup restorana”. Dokaz o uplaćenoj kauciji treba dostaviti istovremeno sa ponudom za korišćenje prostora.

9. Ponuda se dostavlja neposredno ili preporučenom poštom, u zatvorenoj koverti, na adresu: JKP „PARKING SERVIS” BEOGRAD, Milentija Popovića br. 9, Novi Beograd, Komisiji za prikupljanje ponuda sa naznakom: “Prijava na oglas – davanje u zakup restorana – ne otvarati”, u roku od 15 dana od objavljivanja oglasa.

10. Izbor najpovoljnije ponude izvršiće se u roku od 15 dana od dana isteka roka za dostavljanje ponuda.

11. Dodatne informacije i obaveštenja u vezi ovog oglasa, uvid u tehnički opis i skicu osnova prostora, kao i obilazak prostora, zainteresovani ponuđači mogu dobiti svakog radnog dana od 9 do 14 časova, na telefon broj 011/219-70-22. Osoba za kontakt je Nikola Nikolić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track