NEOČEKIVANI OBILAZAK: Ministar policije posetio policijske stanice Zemun i Savski venac!
Foto: Kurir

Prvomajska poseta

NEOČEKIVANI OBILAZAK: Ministar policije posetio policijske stanice Zemun i Savski venac!

Beograd -
Zaposleni u ovim policijskoj ispostavi bili su iznenađeni prvomajskom posetom ministra kog su sa zadovoljstvom pozdravili

BEOGRAD - Novi ministar policije Nebojša Stefanović danas je, u iznenadnoj poseti, obišao policijsku stanicu u Zemunu i na Savskom vencu, želeći da se brez prethodne najave, nakon postavljenja, što pre upozna sa situacijom na terenu.

Zaposleni u ovim policijskoj ispostavi bili su iznenađeni prvomajskom posetom ministra kog su sa zadovoljstvom pozdravili.

Ministar je iskoristio priliku i da razgovara sa zaposlenima, a zanimalo ga je kakvo je stanje, koliki je obim posla i sa kakvim problemima se suočavaju u obavljanju svog posla.

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srbije dr Nebojša Stefanović čestitao je svim zaposlenima u Ministarstvu predstojeće prvomajske praznike.

“Svim zaposlenima čestitam 1. maj. To je prilika da se podsetimo da odgovornim i napronim radom sebi i svojoj porodici, kao i celom društvu možemo obezbediti stabilnost i prosperitet, kao i bolje uslove i položaj zaposlenih u policiji“, rekao je Stefanović.

Ministar je ukazao da ove godine Ministarstvo unutrašnjih poslova, imajući u vidu da su neophodne mere štednje na snazi, nije u mogućnosti da tradicionalno obeleži Dan rada, što ne znači da se time na bilo koji način umanjuje značaj prava radnika i prava na sindikalno udruživanje.

Ministar Stefanović, će povodom Dana rada , u četvrtak 1. maja održati sastanak sa predstavnicima reprezentativnih i nereprezentativnih sindikata Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track