BEOGRAD: Četiri udesa u Beogradu, mladić uboden nožem
Foto: Dragan Kadić

Hitna pomoć

BEOGRAD: Četiri udesa u Beogradu, mladić uboden nožem

Beograd -
Muškarac (36) koji je napadnut nožem, oko jednog sata posle ponoći u Učiteljskoj ulici, nije životno ugrožen

BEOGRAD - Tokom noći u Beogradu su se dogodila četiri saobraćajna udesa u kojima je šest osoba povređeno, od kojih jedna teže, dok je jedno lice zadobilo ubodnu ranu nanetu nožem, izjavila je jutros načelnik smene u Hitnoj pomoći dr Tatjana Trivunović.

Muškarac star 49 godina, vozač motocikla, u udesu koji se dogodio oko 01.20 časova u Murskoj ulici na Voždovcu, zadobio je težu povredu glave i kontuziju levog kolena, a prevezen je u Urgentni centar, rekla je dr Trivunović.Muškarac star 36 godina je oko 01.25 časova u Učiteljskoj ulici 41 zadobio ubodnu ranu nanetu hladnim oružjem, odnosno, kako se pretpostavlja, nožem, istakla je dr Trivunović.

Pacijent nije bio životno ugrožen, a sa ubodnom ranom prevezen je u Urgentni centar, objasnila je dr Trivunović.Tri osobe su povređene u udesu oko 22.30 časova u Ulici Milenka Pavlovića u Batajnici, istakla je dr Trivunović.

Mladić star 23 godine, vozač, zadobio je kontuziju glave i istegnuće vrata, devojka stara 21 godinu nije imala vidljive povrede, a ženska osoba stara 19 godina zadobila je kontuziju glave, rekla je dr Trivunović i dodala da su sve tri osobe prevezene u Urgentni centar.

Muškarac star 68 godina je u udesu oko 22.25 časova u Južnom bulevaru zadobio istegnuće vrata, a prevezen je u Urgentni centar, kazala je dr Trivunović.Žena stara 42 godine, vozač, povređena je u udesu oko 21.20 časova u Ulici Narodnih heroja, a prevezena je u KBC Zemun, dodala je dr Trivunović.

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 117 intervencija od kojih 12 na javnim mestima, a lekarima su se najčešće obraćale osobe sa hipertenzijom, precizirala je dr Trivunović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track