PROPAO MU PLAN: Bahati vozač iz Bosne pokušao ponovo da prevari Parking servis!

Pokrenut krivični postupak

PROPAO MU PLAN: Bahati vozač iz Bosne pokušao ponovo da prevari Parking servis!

Beograd -
On je, u nameri da zavara trag, pokušao da vrati lisice u prvobitno stanje, najpre ih je zavario, potom prefarbao, a nakon toga i predao policiji

BEOGRAD - Beogradska policija u sredu uveče je pronašla bahatog vozača opel kadeta bosanskih registarskih tablica, koji je sa točkova svog automobila 10. juna ove godine isekao i skinuo lisice.

On je, u nameri da zavara trag, pokušao da vrati lisice u prvobitno stanje, najpre ih je zavario, potom prefarbao, a nakon toga i predao policiji.

Na njegovo vozilo su pre gotovo mesec dana lisice postavili radnici „Parking servisa“ u ulici Starca Vujadina, kada ih je on isekao i potom pobegao sa lica mesta. Za njim je tada bila raspisana potraga, a priveden je u sredu.

FOTO: JKP Parking servis
FOTO: JKP Parking servis

Lisice su vraćene JKP „Parking servis-u“, a OUP Zvezdara je, u okviru svoje nadležnosti, preduzela dalje radnje krivičnog gonjenja po službenoj dužnosti.

Andrija Čupković, v.d. direktora „Parking servisa“, ističe da je saradnja sa beogradskom policijom i u ovom slučaju uništavanja javne imovine bila na najvišem novu.

- Policija je reagovala po hitnom postupku. Ovo je dokaz da će i ubuduće bahato ponašanje dužnika koji odbijaju da plate svoje obaveze, a iskaljuju bes nad javnom imovinom biti najstrože kažnjeno. Do sada je od dužnika sa stranim registarskim tablicama naplaćeno 50 miliona dinara i oni danas, kao i građani Srbije i Beograda, redovno plaćaju parkiranje. To je dokaz da smo uveli red u parkiranje i da će najstrože biti kažnjeni svi koji ugrožavaju sprovođenje komunalnog reda - rekao je Čupković.

FOTO: JKP Parking servis
FOTO: JKP Parking servis

Podsećamo da je procesuran i prvi izgrednik koji je još prvog dana od početka primene blokade lisicama, pokušao da ih nasilno ukloni u ulici Ilije Garašanina. U saradnji sa OUP Palilula i počinilac ovog krivičnog dela je uhvaćen.

Tokom tri meseca sprovođenja odluke o blokadi lisicama vozila sa stranim registarskim tablicama, bilo je tri pokušaja skidanja lisica. Dva počinioca, vlasnika automobila sa bosanskim tablicama su uhvaćena i dalje procesuirana , a JKP „Parking servis“ je podneo krivične prijave zbog uništenja i otuđenja tuđe stvari, dok se za trećim - vozačem automobila francuskih registarskih

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja