UDES NA MEDAKU: Istraga o udaru autobusa u banderu još u toku!
Foto: Printscreen Pink

Sumnja da je vozač 18 proleteo kroz crveno svetlo

UDES NA MEDAKU: Istraga o udaru autobusa u banderu još u toku!

Beograd -
Prema rečima Draga Tošića, direktora „Beobus grupe”, na vanrednom tehničkom pregledu utvrđeno je da su upravljački i kočioni sistemi njihovog vozila, koje je proizvedeno 2008. godine, bili ispravni, kao i svi vitalni delovi autobusa

BEOGRAD - Istraga o incidentu koji se 24. septembra dogodio u naselju Medaković, kada je došlo do saobraćajne nezgode u kojoj su učestvovali autobusi na linijama 50 i 18, još uvek je u toku, saopšteno je iz Direkcije za javni prevoz.

Ona će pokazati da li je vozač na liniji 18 tom prilikom prošao kroz crveno svetlo.

Prema rečima Draga Tošića, direktora „Beobus grupe”, na vanrednom tehničkom pregledu utvrđeno je da su upravljački i kočioni sistemi njihovog vozila, koje je proizvedeno 2008. godine, bili ispravni, kao i svi vitalni delovi autobusa.

U beogradskom naselju Medaković 24. septembra u 7.45 časova dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je povređeno najmanje osam osoba. Nesreća se dogodila kada je autobus GSP-a na liniji 50, čiji je vlasnik privatni prevoznik „Beobus”, sleteo s kolovoza i udario u banderu.

Autobus je na raskrsnici Vojislava Ilića i Svetozara Radojičića pokušao da izbegne sudar sa autobusom na liniji 18. Nesreća se dogodila u Ulici Vojislava Ilića iznad „Plavog mosta”, između naselja „Medaković 2” i „Medaković 3”.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track