APEL BEOKOM SERVISA: Građani uklanjajte sneg i ledenice ispred zgrada i sa krovova
Foto: AP Photo

Beograd očekuju novi ledeni dani

APEL BEOKOM SERVISA: Građani uklanjajte sneg i ledenice ispred zgrada i sa krovova

Beograd -
Vlasnike objekata i skupštine stanara podsećamo na obavezu uklanjanja snega i leda ispred objekata i zgrada, kao i na obavezu uklanjanja ledenica sa isturenih delova fasada i krovova iz bezbednosnih razloga, saopštio je Beokom servis

BEOGRAD - Budući da se i narednih dana u Beogradu očekuju padavine, niske temperature i moguća pojava leda, „Beokom servis” uputio je apel svim učesnicima u saobraćaju da vode računa o obaveznoj zimskoj opremi na vozilima i da brzinu prilagode zimskim uslovima na putevima.

– Vlasnike objekata i skupštine stanara podsećamo na obavezu uklanjanja snega i leda ispred objekata i zgrada, kao i na obavezu uklanjanja ledenica sa isturenih delova fasada i krovova iz bezbednosnih razloga.

Ekipe javnih komunalnih preduzeća danonoćno su angažovane, naročito „Beograd-put” i „Gradska čistoća”, koji u sklopu svojih nadležnosti vode računa o gradskim ulicama i trotoarima. „Beokom servis” dostupan je građanima za davanje svih adekvatnih informacija, ali i za koordinaciju sa svim nadležnim službama kako bi reagovale nakon dojava građana – istakao je Darko Glavaš, direktor „Beokoma”.

On je podsetio da je broj telefona „Beokoma” za besplatan poziv sa fiksne telefonije „Telekoma” 0800-11-00-11, a za sve ostale mreže broj telefona je 011/3090-007.

Pripadnici Komunalne policije dežuraju 24 časa, a radnim danima od 7 do 22 časa sa njima su operateri „Beokoma”, dok je vikendom angažovana i komunalna inspekcija.

( Beoinfo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track