ZEMUN: Nova rasveta u vrtiću Mala sirena
Foto: Beoinfo

Poboljšana bezbednost

ZEMUN: Nova rasveta u vrtiću Mala sirena

Beograd -
Vrtić je počeo sa radom 2010. godine i nalazi se u blizini šetališta, ali okolina vrtića nije bila dovoljno osvetljena

BEOGRAD - U dvorištu vrtića "Mala sirena" u Zemunu postavljeni su novi stubovi javne rasvete, čime je značajno poboljšana bezbednost dece, roditelja i zaposlenih, saopšteno je iz Gradske opštine Zemun.

Kako je navedeno, vrtić je počeo sa radom 2010. godine i nalazi se u blizini šetališta, ali okolina vrtića nije bila dovoljno osvetljena.

Završetku radova prisustvovali su predsednik opštine Zemun Dejan Matić, načelnik Uprave opštine Nataša Đukić i direktor JKP ''Javno osvetljenje'' Aleksandar Cincar Poposki.

Matić je rekao da je briga o mališanima briga za budućnost našeg društva i da je zato veoma važno da njihov boravak u vrtiću bude siguran i bezbedan.

''Radovi su izvedeni na inicijativu Uprave opštine Zemun u saradnji sa Javnim osvetljenjem, a ova rasveta predstavlja nivo dodatne bezbednosti za decu, roditelje i zaposlene te ustanove'', rekao je Matić.

Navodeći da su imali izuzetno uspešnu saradnju sa Javnim osvetljenjem - postavljena je nova rasveta na Zemunskom keju i u naselju Grmovac, on je istakao da je u planu i da se u 2015. godini nastavi saradnja sa tim i drugim komunalnim preduzećima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track