PAŽNJA, NOVOBEOGRAĐANI: Ispiranje vodovodne mreže sledeća dva dana
Foto: Shutterstock

Od 6 do 14 sati

PAŽNJA, NOVOBEOGRAĐANI: Ispiranje vodovodne mreže sledeća dva dana

Beograd -
Povremene prekide u snabdevanju i umanjen pritisak vode od 6 do 14 sati osetiće sutra potrošači u blokovima 44 i 45 i naselju Dr Ivan Ribar, a prekosutra u blokovima 61, 62 i 63

BEOGRAD - Planirano ispiranje vodovodne mreže na opštinama Novi Beograd i Surčin, koje će raditi ekipe „Beogradskog vodovoda i kanalizacije”, radiće se od utorka, 19. maja, do petka, 22. maja. Povremene prekide u snabdevanju i umanjen pritisak vode od 6 do 14 sati osetiće sutra potrošači u blokovima 44 i 45 i naselju Dr Ivan Ribar, a prekosutra u blokovima 61, 62 i 63. U naseljima Surčin, Dobanovci i Ugrinovci mreža će se ispirati 21. maja, a u naseljima Bečmen, Petrovčić, Jakovo, Boljevci i Progar u petak, 22. maja.

U toku radova može doći i do kratkotrajnog zamućenja vode, pa se mole potrošači da prethodno pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe. Ekipe „Beogradskog vodovoda” će se truditi da radove obave u što kraćem roku. Planirani radovi na ispiranju vodovodne mreže na opštini Novi Beograd i Surčin obezbediće da voda na česmama potrošača i dalje bude zadovoljavajućeg kvaliteta.

Sve dodatne informacije potrošači mogu dobiti u Kontakt centru JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija” na telefon 3606-606, kao i na veb-adresi www.bvk.rs.

(Beoinfo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track