ZA VIKEND U BEOGRADU: Gradska čistoća besplatno odvozi kabasti otpad
Foto: Beoinfo

Tradicionalna akcija

ZA VIKEND U BEOGRADU: Gradska čistoća besplatno odvozi kabasti otpad

Beograd -
Sugrađani mogu da ostave nepotrebne kabaste stvari pored kontejnera odakle će ih ekipe tog preduzeća ukolniti

BEOGRAD - Ekipe JKP "Gradska čistoća" besplatno će tokom vikenda odnositi kabasti otpad sa beogradskih ulica, najavilo je danas to preduzeće.

Sugrađani mogu da ostave nepotrebne kabaste stvari pored kontejnera odakle će ih ekipe tog preduzeća ukolniti, navedno je u saopštnju uz podsećanje da tu akciju "Gradska čistoća" tradicionalno sprovodi svakog prvog vikenda u mesecu.

Tu uslugu preduzeća plaćaju po kubnom metru odnetog otpada i broju utrošenih sati, ali po izuzetno povoljnim cenama, dok je za sugrađane odnošenje kabastog otpada u potpunosti besplatno svakog prvog vikenda u mesecu, navodi se u saopštenju. "Čistoća" apeluje na sugrađane da iskoriste akciju kako se kabasti otpad ne bi gomilao pored kontejnera na beogradskim ulicama, ostalim danima u mesecu kada se ta usluga naplaćuje.

Prioritet u odnošenju nepotrebnih kabastih stvari iz domaćinstava tokom akcije imaju sugrađani koji raspolažu većim količinama otpada.

O tome mogu obavestiti službe "Gradska čistoća" pozivanjem na broj 011 27 68 770, nakon čega ekipe tog preduzeća odmah izlaze na teren i uklanjaju otpad.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja