VESIĆ: Izgradićemo park u Bloku 30 i postaviti semafor na Bežanijskoj kosi
Foto: Dragan Kadić

Tribina na Novom Beogradu

VESIĆ: Izgradićemo park u Bloku 30 i postaviti semafor na Bežanijskoj kosi

Beograd -
Radiće se i pristup kod Mosta na Adi, nova autobuska stanica, buvljak će biti preseljen sa Novog Beograda i tu će se raditi veliki stambeni kompleks, a očekujemo i početak rekonstrukcije Hotela Jugoslavija, precizirao je Vesić

BEOGRAD - Gradski menadžer Goran Vesić izjavio je da se na Novom Beogradu radi više od stotinu parking mesta kod Instituta za majku i dete, više od 300 parking mesta u Bulevaru Zorana Đinđića, prolaz ispod železničke pruge, kao nekoliko projekata kod Tošinog Bunara.

"Radiće se i pristup kod Mosta na Adi, nova autobuska stanica, buvljak će biti preseljen sa Novog Beograda i tu će se raditi veliki stambeni kompleks, a očekujemo i početak rekonstrukcije Hotela "Jugoslavija", precizirao je Vesić i dodao da će se Novi Beograd u narednim godinama ubrzano razvijati i biti na ponos.

Vesić je sinoć na tribini sa stanovnicima Novog Beograda rekao i da je dogovorena izgradnja parka u Bloku 30 i postavljanje semafora na Bežanijskoj Kosi.

Gradski menadžer je sa građanima te opštine razgovarao o komunalnim i drugim problemima sa kojima se susreću, rekao da su neki problemi rešeni odmah, a da će se o pojedinima razgovarati u narednom periodu.

Vesić je naveo da je na teritoriji grada do sada održano više od 70 tribina na kojima se razgovaralo o sličnim problemima i dodao da je to dobar način da se čuje šta građane tišti.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track