VANDALIZAM U RAKOVICI: Navijači upali u zgradu MUP i pretili da će je demolirati
Foto: Profimedia

Huligani

VANDALIZAM U RAKOVICI: Navijači upali u zgradu MUP i pretili da će je demolirati

Beograd -
Na kraju su svi zajedno uhapšeni i protiv njih podneta je krivična prijava zbog remećenja javnog reda, ali i napada na policiju

BEOGRAD - Dvojica navijača Rada upala su u policijsku stanicu Rakovica u Beogradu s namerom da oslobode svoje drugove koji su bili privedeni nekoliko sati ranije zbog sukoba s policijom, saznaje Kurir.

Ovom incidentu, koji se dogodio prošle srede, prethodila je fudbalska utakmica Partizan - Rad.

Epilog ovog neobičnog događaja jeste da su svi zajedno uhapšeni i protiv njih podneta je krivična prijava zbog remećenja javnog reda, ali i napada na policiju.

- Desetak navijača Rada sa Vidikovca koji pripada rakovičkoj opštini počeli su da viču po naselju, prete ljudima, maltretirali su ih, tukli... Većina njih, među kojima je bilo i dvoje maloletnika, bili su pijani. Policija je pokušala da ih urazumi ali su oni tek tada počeli da divljaju i tom prilikom su napali naše kolege. Pozvano je pojačanje i oni su odmah privedeni u prostorije rakovičke policije na Vidikovcu. Vrlo brzo posle njihovog privođenja u zgradu rakovičke policije su uletela dvojica njihovih drugova, takođe navijači Rada i počeli su da prete da će demolirati zgradu ako ne budu pušteni njihovi drugovi. Počeli su okolo da udaraju, pretili da neće izaći dok oni ne budu pušteni. Na kraju su i oni uhapšeni i protiv svih aktera podnete su krivične prijave zbog remećenja javnog reda i mira i napada na službeno lice - priča naš izvor blizak MUP-u Srbije.

(S. Vojinović)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track