SEDNICA SKUPŠTINE GRADA: U petak odbornici raspravljaju o modelu privatizacije PKB
Foto: Beoinfo

izmena i komunalnih taksi

SEDNICA SKUPŠTINE GRADA: U petak odbornici raspravljaju o modelu privatizacije PKB

Beograd -
Na dnevnom redu sednice i predlozi odluka o podizanju biste kralja Aleksandra I Karađorđevića, spomenika Diani Budisavljević i Borislavu Pekiću. Na sednici Skupštine grada odbornici treba da imenuju i umetničkog direktora Bitefa

BEOGRAD - Odbornici Skupštine grada Beograda u petak, 22. oktobra, razmatraće izmene odluke o lokalnim komunalnim taksama i izmene odluke o modelu i metodu privatizacije Poljoprivrednog kombinata Beograd (PKB).

U saopštenju gradske uprave navodi se da su na dnevnom redu sednice i predlozi odluka o podizanju biste kralja Aleksandra I Karađorđevića, spomenika Diani Budisavljević i Borislavu Pekiću i umetničke instalacije "Napredna orhideja". Odbornici će na sednici razmatrati Predlog programa obnove objekata javne namene na teritoriji Beograda, izmene odluke o uređivanju i održavanju groblja i sahranjivanju, kao i dopune odluke o komunalnom redu.

Na sednici Skupštine grada odbornici treba da imenuju i umetničkog direktora Beogradskog internacionalnog teatarskog festivala (Bitef).

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track