Žena teže povređena u saobraćajki na Topčideru

Hitna pomoć

Žena teže povređena u saobraćajki na Topčideru

Beograd -
Tridesetrogodišnjakinja povređena oko dva sata posle ponoći u udesu u blizini Miloševog konaka i sa povredom glave prebačena na reanimaciju Urgentnog centra

BEOGRAD - Sedam osoba je povređeno, od kojih jedna žena teško, u pet saobraćajnih nezgoda koje su se tokom prethodne noći dogodile u Beogradu, rečeno je u Hitnoj pomoći.

Žena stara oko 30 godina povređena je oko dva sata posle ponoći u udesu kod Topčiderske noći u blizini Miloševog konaka i sa povredom glave prebačena na reanimaciju Urgentnog centra, rekla je jutros Hitne pomoći portparolka Nada Macura.

"Javljeno je kao moguće obaranje pešaka. Zatekli smo je bez svesti, a u toku intervencije je počela da komunicira. Zadobila je potres mozga, povredu glave i oguljotinu desnog kolena", navela je Macura.

Još jedan pešak, muškarac star oko 30 godina, navodno policajac, povređen je sinoć nešto posle 21 čas u Ulici Stevana Prvovenčanog ispred broja 1 i prebačen u Urgentni centar. Dve osobe, navodno alkoholisan muškarac od 51 godinu i žena od 58 godina, povređene su u udesu na Ibarskoj magistrali kod Metroa, a dečak od 14 godina u Batajnici, takođe kao pešak. On nije gubio svest, a svi su prebačeni u Urgentni centar.

I dvojica mladića, obojica od 22 godine, lakše su povređeni u saobraćajnoj nezgodi u Ulici gospodara Vučića oko 22 časa.

Hitna pomoć Beograda je u noći između četvrtka i petka intervenisala ukupno 130 puta od čega 23 na javnim mestima, a od hroničnih bolesnika najviše su se javljali srčani bolesnici, pred jutro i astmatičari.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track