NOĆ U BEOGRADU: U udesu na Gazeli povređena žena (40)
Foto: Marina Lopičić

NOĆ U BEOGRADU: U udesu na Gazeli povređena žena (40)

Beograd -

BEOGRAD - Jedna ženska osoba, starosti oko 40 godina, lakše je povređena sinoć u saobraćajnom udesu na Gazeli, kazala je portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Ekipe Hitne pomoći sinoć su u Beogradu intervenisale ukupno 127 puta, uključujući 31 intervenciju na javnom mestu, a najveći broj poziva su uputili srčani bolesnici.Osim srčanih bolesnika, veći deo poziva se odnosio na alkoholisano stanje i posledice tuča.

Prema navodima Macure, tokom jučerašnjeg dana, Hitna pomoć je intervenisala ukupno 130 puta, 51 intervencija je obavljena na javnom mestu.Na ulicama Beograda, u toku jučerašnjeg dana se dogodilo 5 saobraćajnih nesreća u kojima niko nije teže povređen.

Osim srčanih bolesnika, veći deo poziva se odnosio na alkoholisano stanje i posledice tuča.Prema navodima Macure, tokom jučerašnjeg dana, Hitna pomoć je intervenisala ukupno 130 puta, 51 intervencija je obavljena na javnom mestu.Na ulicama Beograda, u toku jučerašnjeg dana se dogodilo 5 saobraćajnih nesreća u kojima niko nije teže povređen.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track