REKONSTRUKCIJA LJUTICE BOGDANA: Dogodine novom ulicom do Zvezdinog stadiona
Foto: Dragana Udovičić

Urađeni kompletan vodovod i kanalizacija

REKONSTRUKCIJA LJUTICE BOGDANA: Dogodine novom ulicom do Zvezdinog stadiona

Beograd -

BEOGRAD - Prva faza radova na rekonstrukciji Ulice Ljutice Bogdana u Beogradu biće završena do ponedeljka, 22. avgusta.

Gradski menadžer Goran Vesić je istakao i da je iz gradskog budžeta za celokupnu rekonstrukciju te ulice izdvojeno 48 miliona dinara.

Obilazeći radove u Ulici Ljutice Bogdana, Vesić je kazao da su urađeni kompletan vodovod i kanalizacija u dužini od 940 metara, a da je do završetka prve faze radova ostalo još postavljanje spoljašnjeg sloja asfalta, kao i da se završetak druge faze radova na rekonstrukciji ulice očekuje sredinom septembra.

Foto: Marina Lopičić
Foto: Marina Lopičić

"Završićemo od Bulevara kneza Aleksandra Karađorđevića do Sokobanjske ulice", rekao je on i najavio da će deo Ulice Ljutice Bogdana koji se prostire pored stadiona Crvene zvezde biti završen sledeće godine.

Vesić je ocenio da je pre rekonstrukcije Ulica Ljutice Bogdana "zaista bila u lošem stanju, jer svojevremeno kada je asfaltirana samo je kaldrma prekrivena asfaltom". "Ništa se drugo nije radilo i ta kaldrma je ulegla", dodao je gradski menadžer.

Izmene u saobraćaju

JKP „Beograd put“ produžiće izvođenje radova na redovnom održavanju u Ulici Ljutice Bogdana, na delu od ulice Ive Popovića Đanija do Bulevara kneza Aleksandra Karađorđevića do 19. septembra. Tokom izvođenja radova vozila sa linija javnog prevoza br. 42, 59 i 78 će u oba smera, na delu od raskrsnice ulica dr Milutina Ivkovića i Ljutice Bogdana do raskrsnice ulica Ljutice Bogdana i Bulevara kneza Aleksandra Karađorđevića saobraćati ulicom dr Milutina Ivkovića i Bulevarom kneza Aleksandra Karađorđevića i dalje redovnim trasama.

Vozila će na izmenjenom delu trase koristiti sva postojeća stajališta i privremeno uspostavljeno stajališta „Dinarska“ u ulici dr Milutina Ivkovića u zoni raskrsnice sa Dinarskom ulicom, u smeru prema ulici Bulevar kneza Aleksandra Karađorđevića.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track