Izmena saobraćaja i trasa linija zbog radova

Izmena saobraćaja i trasa linija zbog radova

Beograd -
Radovi na kanalizacionoj mreži u Bulevaru Milutina Milankovića i postavljanje vijadukta preko Ulice antifašističke borbe u narednih 25 dana biće izmenjen saobraćaj javnog prevoza

BEOGRAD - Zbog radova na kanalizacionoj mreži, koje izvodi „Beogradski vodovod i kanalizacija” u Bulevaru Milutina Milankovića, i postavljanja vijadukta preko Ulice antifašističke borbe, kojim rukovodi Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda, narednih 25 dana biće izmenjen režim saobraćaja.

Od nedelje, 27. maja, Ulica antifašističke borbe, u delu od Bulevara Milutina Milankovića do Jurija Gagarina, zatvorena je za saobraćaj. U Bulevaru Milutina Milankovića, u delu od Ulice Đorđa Stanojevića do Milentija Popovića, zatvorena je polovina kolovoza s neparne strane. Saobraćaj se odvija dvosmerno na preostalom delu kolovoza, tako što su dve saobraćajne trake namenjene za vozila koja se kreću od Ulice Milentija Popovića ka Ulici Đorđa Stanojevića, a jedna saobraćajna traka namenjena je za vozila koja se kreću u suprotnom smeru.

Tramvajske linije 7, 9 i 13 skraćene su do stajališta „Blok 23” u Ulici Milentija Popovića, odakle će bez putnika saobraćati do depoa „Sava”, gde će se okretati i vršiti promenu smera kretanja. Uspostavlja se privremena autobuska linija 7A, od Bloka 45 do TC „Ušće”. Vozila sa ove linije kretaće se sledećom trasom: TC „Ušće”, Ulica ušće, Milentija Popovića, Jurija Gagarina, Dr Ivana Ribara, Blok 45. Privremena autobuska linija broj 7A koristiće sva postojeća stajališta na navedenoj trasi.

Vozila sa linije 95, od raskrsnice Bulevara Milutina Milankovića i Antifašističke borbe do Ulice Jurija Gagarina, u oba smera će saobraćati Bulevarom Milutina Milankovića, Ulicom Đorđa Stanojevića, Internom saobraćajnicom do Jurija Gagarina i dalje redovnom trasom. Vozila sa linije 94 od raskrsnice Bulevar Milutina Milankovića – Ulica španskih boraca do Jurija Gagarina u oba smera će saobraćati Ulicom Đorđa Stanojevića, Internom saobraćajnicom do Jurija Gagarina i dalje redovnom trasom. Vozila sa linije 89 od raskrsnice Interna saobraćajnica – Ulica Jurija Gagarina do Bulevara Arsenija Čarnojevića (auto-put) u oba smera će saobraćati Internom saobraćajnicom, Đorđa Stanojevića, Španskih boraca, Bulevarom Arsenija Čarnojevića (auto-put) i dalje redovnom trasom. Vozila sa linije 67 će u smeru ka Zelenom vencu (centru grada) od raskrsnice Ulice španskih boraca i Bulevara Milutina Milankovića saobraćati Ulicom španskih boraca, Bulevarom Arsenija Čarnojevića (auto-put) do Ulice Antifašističke borbe i dalje redovnom trasom. U smeru ka Bloku 70A vozila sa ove linije neće menjati trasu. Vozila sa linije 60 u smeru ka Toplani na Novom Beogradu, od raskrsnice Bulevar Milutina Milankovića – Ulica antifašističke borbe, saobraćaće Bulevarom Milutina Milankovića, Ulicom Đorđa Stanojevića, Internom saobraćajnicom, Jurija Gagarina do Ulice savski nasip i dalje redovnom trasom. U smeru ka Zelenom vencu vozila sa ove linije neće menjati trasu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track