TOTALNI KOLAPS U BEOGRADU: Izbegavajte autoput, Pančevac, Takovsku, Bulevar...
Foto: Kurir Mladen Radulović

Svi beže iz grada

TOTALNI KOLAPS U BEOGRADU: Izbegavajte autoput, Pančevac, Takovsku, Bulevar...

Beograd -

Popodnevni špic je paralisao Beograd. Saobraćaj u centralnim gradskim saobraćajnicama se odvija krajnje otežano, dok je na autoputu totalni kolaps.

Ovo ne čudi s obzirom na to da ovaj vikend počinje ranije zbog državnog praznika i da su svi već krenuli da napuštaju prestonicu.

Iz Beogradskog taksija kažu da jue najveća gužva na autoputu:

- Na autoputu je najgora situacija. U smeru ka Novom Beogradu, kolona se formira od Autokomande i proteže se sve do pumpe "Zmaj", sa koje i u suprotnom pravcu počinje kolona koje se razilazi iza Dušanovca - kažu iz tog udruženja.

Foto: Mladen Radulović
Foto: Mladen Radulović

Oni su preporučili vozačima da i ne pokušavaju da preko Gazele dođu do aerodroma.

- Od Gazele do aerodroma gužve su nesnosne, jer su se tu za nekoliko minuta odigrala dva lakša sudara i dodatno opteretila kretanje ovom deonicom - dodali su taksisti. U sudarima, na sreću, nema povređenih, potvrdili su iz Hitne.

Foto: Kurir/Dejan Dimnić

Kada su u pitanju ostale gradske ulice, u Takovskoj je gužva u smeru ka Bulevaru kralja Aleksandra, zatim Bulevar Mihajla Pupina u smeru ka gradu i Jurija Gagarina, od Belvila pa do isključenja za Most na Adi.

Što se drugih mostova tiče, gužva je na Brankovom mostu u smeru ka gradu sve do tunela, kao i na Pančevačkom mostu na kojem, po rečima taksista, kolaps traje već više od dva sata.

(Foto: Kurir/Mladen Radulović)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track