SNS uklanja plakate po Beogradu

Čišćenje

SNS uklanja plakate po Beogradu

Beograd -
Želimo da pokažemo da smo odgovorni prema Beogradu i Beograđanima i da čak i sada kada izbora nema i nikakve kampanje mi nastavljamo sa našim aktivnostima

BEOGRAD - Aktivisti Srpske napredne stranke (SNS) počeli su u Beogradu da uklanjanju predizborne plakate koji su oblepljeni po celom gradu.

Predsednik gradskog odbora SNS Nebojša Stefanović rekao je novinarima u Bulevaru Arsenija Čarnojevića na autobuskoj stanici u blizini Arene, gde je velik broj izlepljenih predizbornih plakata, da će aktivisti danas i narednih dana skidati plakate u svih 17 beogradskih opština.

"Želimo da pokažemo da smo odgovorni prema Beogradu i Beograđanima i da čak i sada kada izbora nema i nikakve kampanje mi nastavljamo sa našim aktivnostima čiji je cilj da pokažemo da brinemo o gradu i da želimo da bude lepši", kazao je Stefanović.

On je rekao da su komunalne službe tokom izborne kampanje skidale plakate opozicionih stranka."Mi želimo grad u kom će komunalne službe raditi ono što im je posao i u kom će se plakati skidati uvek, a ne samo opozicionih stranaka" rekao je Stefanović i dodao da SNS želi da pokaže da će ono što je ispravno raditi uvek bez obzira ima li izbora ili ne.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track