A SADA I ZVANIČNO: Kuća Vuka Tomića na Voždovcu najlepše ukrašena, a evo ko su ostali dobitnici!
Foto: Beoinfo

Grad Beograd izabrao najlepše

A SADA I ZVANIČNO: Kuća Vuka Tomića na Voždovcu najlepše ukrašena, a evo ko su ostali dobitnici!

Beograd -

BEOGRAD - Konkurs za najlepše dekorisanu fasadu stambenih zgrada i kuća, poslovnih zgrada, kao i za najlepše ukrašenu terasu u duhu novogodišnjih praznika je završen i najlepše dekorisana bila je kuća Vuka Tomića na Voždovcu, saopšteno je iz Gradske uprave.

Kako je navedeno, drugo mesto dobila je dekoracija Nemanje Gačića iz Surčina, a treće mesto Lidija Stojčić iz Zemuna.

U kategoriji stambene zgrade, najlepše su bile dekorisane zgrade Vinka Posinkovića sa Savskog venca, Sare Mikić iz Bloka 45 i Bojane Spasić sa Voždovca. Najlepše terase ukrasili su Slobodanka Petrović sa Novog Beograda, Saša Stojčević sa Palilule i Verica Đerić sa Zvezdare.

BONUS VIDEO: Ovako je Vuk ukrasio svoju kuću...

Za pobednike u svim kategorijama obezbeđene su materijalne nagrade- za prva mesta u sve tri kategorije novčana nagrada u iznosu od 500 evra u dinarskoj protivvrednosti, za druga mesta novčana nagrada u iznosu od 300 evra u dinarskoj protivvrednosti i za treća mesta novčana nagrada u iznosu od 150 evra u dinarskoj protivvrednosti.

O najlepše dekorisanim objektima odlučivala je komisija sastavljena od predstavnika JKP "Javno osvetljenje", Sekretarijata za energetiku, Sekretarijata za komunalne i stambene poslove, JKP "Zelenilo - Beograd" i "Beokom servisa", a nagrade će krajem nedelje dobitnicima uručiti gradonačelnik Beograda Siniša Mali na prijemu u Starom dvoru.

Cilj konkursa bio je da se Beograđanima omogući da postanu partneri grada i pomognu da Beograd tokom praznika izgleda što lepše i svečanije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track