Đilasu i Antiću priznanje Kapetan Miša Anastasijević

Priznanje

Đilasu i Antiću priznanje Kapetan Miša Anastasijević

Beograd -
Đilas će to priznanje dobiti za doprinos unapređenju privrednog ambijenta, dok je Antić nagrađen za doprinos saradnji i razvoju lokalne samouprave

BEOGRAD - Gradonačelnik Beograda Dragan Đilas i predsednik beogradskog parlamenta Aleksandar Antić dobitnici su priznanja "Kapetan Miša Anastasijević", koje će im biti uručeno u utorak.

Kako je najavljeno iz gradske uprave, Đilas će to priznanje dobiti za doprinos unapređenju privrednog ambijenta, a u njegovo ime će ga primiti njegova zamenica Tatjana Pašić, dok je Antić nagrađen za doprinos saradnji i razvoju lokalne samouprave.

Priznanje "Kapetan Miša Anastasijević" dodeljuje se u okviru zajedničkog projekta Privredne komore Beograda i Media Inventa, uz podršku Fakulteta tehničkih nauka Univerziteta u Novom Sadu, a dodeljuje se organizacijama, kompanijama i istaknutim pojedinacima koji su ostvarili izuzetne rezultate u poslovanju i doprineli podizanju privrednog kapaciteta Beograda.

Pored Đilasa i Antića, priznanje će sutra dobiti još 20 organizacija, preduzeća i pojedinaca.Među njima su i preduzeće "Službeni glasnik" - za najbolju kompaniju 2011. godine u Beogradu, direktor "Imperial tobačo SCG d.o.o" Vladimir Mikić - za najboljeg menadžera u Beogradu, dok će za "naj-ženu" u glavnom gradu biti nagrađena prorektorka Univerziteta u Beograd Nevenka Šarkić-Joksimović, a za najbolji agrar 2011. PKB Korporacija...

Plakete će uručivati pesnik i književnik Pero Zubac, predsednik Privredne komore Beograda Milan Janković, kao i dikrektor Media Inventa Novi Sad Vlado Markanović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track