Vučić: Ima šanse da SNS formira vladu
Foto: KUrir

Vučić: Ima šanse da SNS formira vladu

Politika -
Ne mogu da govorim o svim detaljima i stvarima koje su nekima od nas poznate pošto nisu rezultat nečeg zvaničnog, rekao lider naprednjaka

BEOGRAD - Vršilac dužnosti predsednika Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić izjavio je danas da će Demokratska stranka teško formirati novu Vladu Srbije, kao i da ima šanse da vladu formiraju naprednjaci."Ako sam rekao da će DS teško fomirati vladu, nisam rekao da je to nemoguće, nego da je teško. To znači da postoje i nekakve šanse da SNS fomira vladu, a vi znate da je takve reči ne izgovaram lako", rekao je Vučić za B92, ali nije precizirao na osnovu čega to tvrdi, kao ni da li to znači da su naprednjaci postigli dogovor sa socijalistima.

"Ne mogu da govorim o svim detaljima i stvarima koje su nekima od nas poznate pošto nisu rezultat nečeg zvaničnog, već neformalnih saznanja, ali nisam neozbiljan čovek koji bi se igrao sa takvim informacijama. Uvek dobro promislim i hladne glave izađem u javnost kada tako nešto kažem", naveo je lider naprednjaka.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track