OBNOVLJENA NA INICIJATIVU GRAĐANA: Završena rekonstrukcija Sazonove ulice na Vračaru
Foto: Vladimir Šporčić

RADOVI TRAJALI DVA MESECA

OBNOVLJENA NA INICIJATIVU GRAĐANA: Završena rekonstrukcija Sazonove ulice na Vračaru

Beograd -

BEOGRAD - Rekostrukcija Sazonove ulice na Vračaru u dužini od 1.150 metara, na potezu od Grčića Milenka do Maksima Gorkog, je završena, a predsednik opštine Vračar Milan Nedeljković kaže da mu je najbitnije da su građani zadovoljni jer je upravo na njihovu inicijativu ulica obnovljena.

Sazonova ulica je veoma prometna ulica kojom dnevno prođe puno vozila, rekao je on i podsetio da su radovi počeli pre dva meseca.

"Ovo je jako bitna ulica jer povezuje mnoge delove Vračara", istakao je Nedeljković i najavio da je u planu renoviranje ulice Jovana Rajića, na potezu od Žičke do Južnog bulevara, i ulice Maksima Gorkog.

Nedeljković je rekao da je rekonstrukcija Sazonove ulice pravi primer kako zahtevi građana mogu da budu isunjeni jer je to, istakao je, najbitnije.

"Meni je najbitnije da su građani zadovoljni i da su dobili ono što su tražili. Za dva meseca smo ulicu rekonstruisali i ovde više nema udarnih rupa na koje su se građani žalili", rekao je Nedeljković i dodao da će se opština Vračar i ubuduće truditi da ispunjava zahteve građana.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Vladimir Šporčić, ilustracija)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track