DALJE NEĆEŠ MOĆI! Došli da je isele iz duplo prodatog stana, ali Mirjana se SNAŠLA NA NEVEROVATAN NAČIN (FOTO)
Foto: Printscreen, Printscreen Facebook

snašla se

DALJE NEĆEŠ MOĆI! Došli da je isele iz duplo prodatog stana, ali Mirjana se SNAŠLA NA NEVEROVATAN NAČIN (FOTO)

Beograd -

Prava drama odigrala se danas u beogradskom naselju MIrjevo, kada je ponovo sprečeno iseljenje Mirjane R., čiji je stan dva puta prodat.

MIrajan je u januaru uspela da spreči izvršitelje tako što je zapretila skokom sa balkona svog stana, koga je platila i uknjižila, a ovog puta je pribegla manje opasnom rešenju - jednostavno je zazidala vrata od svog stana.

Izvršitelj je zato na svoje zaprepašćenje mogao samo da ustanovi da je umesto vrata stana tu sveže izgletovan i okrečen zid, ukrašen saksijom sobnog bilja.

Izvršitelji su danas po osmi put došli da je isele pošto je stan u kom MIrjana živi proteklih 6 godina duplo prodat izvesnoj Oliveri P, ali su protiv iseljenja protestovali i članovi više građanskih udruženja.

S druge strane, Mirjana tvrdi da rešenje ne postoji i da je stan uredno isplatila i legalizovala. Ona je takođe ispričala da joj je zbog stresa oko gubitka stana i otac Veljko preminuo pre par meseci, a da je ona proglašena tehnološkim viškom i ostala bez posla. Snalazi se, kaže, kako stigne, uglavnom čisti po kućama.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track