OVAKO ĆE SAOBRAĆATI VOZOVI: Od 1. jula zatvaranje Glavne železničke stanice u Beogradu
Foto: Aleksandar Jovanović

NOVINE

OVAKO ĆE SAOBRAĆATI VOZOVI: Od 1. jula zatvaranje Glavne železničke stanice u Beogradu

Beograd -

BEOGRAD - Glavna železnička stanica u Beogradu od 1. jula ove godine će biti zatvorena, a saobraćaj će biti obustavljen i na pruzi Glavna stanica – Pančevački most, što je šest meseci ranije nego što je projektom bilo predviđeno, najavilo je danas preduzeće Infrastruktura železnica Srbije.

To znači da će od idućeg meseca u potpunosti bti obustavljen železnički saobraćaj na području Savskog amfiteatra.

Prema novoj organizaciji saobraćaja, međunarodni vozovi za prevoz putnika, koji su planirani da saobraćaju između Beograda i Bara, od 16. juna polaziće iz železničke stanice Topčider ka Crnoj Gori i iz Bara dolaziti u železničku stanicu Topčider.

Međunarodni voz na relaciji Subotica – Bar – Subotica, koji kreće od 19. juna, saobraćaće iz železničke stanice Subotica preko Beograd Centra i obratno.

Osim vozova između Srbije i Crne Gore, od 1. jula svi međunarodni vozovi saobraćaće do železničke stanice Beograd Centar, koja će biti i polazna stanica ovih vozova u suprotnom smeru.

Takođe će za vozove u unutrašnjem putničkom železničkom saobraćaju, koji su do sada saobraćali preko Glavne železničke stanice Beograd, polazna i dolazna stanica biti Beograd Centar u Prokopu.

(Kurir.rs/Beta/Foto: Aleksandar Jovanović, ilustracija)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja