Voždovački penzioneri ovog vikenda krenuli na besplatne izlete
Foto: Gradska opština Voždovac

Voždovački penzioneri ovog vikenda krenuli na besplatne izlete

Beograd -

Opština Voždovac već treću godinu nastavlja praksu besplatnih jednodnevnih izleta za sve penzionere sa svoje teritorije.

foto: Gradska opština Voždovac

Prva grupa krenula je ovog vikenda u pravcu Srebrnog jezera, uz obilazak Smederevske tvrđave i manastira Tumane, kao i put Divčibara sa obilaskom Valjeva,manastira Kaona i Lelića. Druga grupa već prijavljenih penzionera putovaće na istedestinacije i narednog vikenda, dok su u toku prijave za izlete 31. maja i 1. juna.U petak, 31. maja predviđena je poseta Velikoj plani, manastirima Koporin, Pokajnica i etno sela Moravski konaci, dok će se u subotu 1. juna obilaziti manastir Manasija, rodna kuća Stevana Sinđelića u Svilajncu i vodopad Lisine.

foto: Gradska opština Voždovac

Pozivamo sve penzionere sa Voždovca da se prijave za izlete, gde ih očekuje prijatno druženje, obilasci kulturnih znamenitosti i prirodnih lepota Srbije, uz obezbeđen prevoz, turističke vodiče, stručnu medicinsku pomoć, ručak i ulaznice. Prijave se vrše putem opštinskog sajta ili telefona 011/244-0020, svakog radnog dana od 9 do 15 časova.

foto: Gradska opština Voždovac

D.G

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track