OD SAVA CENTRA I TRGA REPUBLIKE: Besplatan prevoz na ENTER FESTIVAL
Foto: Opština Savski Venac

Opština Savski venac

OD SAVA CENTRA I TRGA REPUBLIKE: Besplatan prevoz na ENTER FESTIVAL

Beograd -

Drugo izdanje beogradskog festivala ENTER, održaće se od 27. do 29. juna u Topčiderskom parku. Tokom tri dana bogatog muzičkog programa, posetioci će imati priliku da uživaju u nastupima najaktuelnijih izvođača, kako svetske, tako i domaće scene. Partner Enter festivala je Centar beogradskih festivala (CEBEF), dok su pokrovitelji i ove godine Gradska opština Savski venac i Grad Beograd.

foto: Opština Savski Venac

Ulaz na festival je besplatan, a za publiku će biti organizovan i besplatan prevoz do Topčiderskog parka - linije „ENTER 1“ i „ENTER 2“, koje će saobraćati na 30 minuta.

Linija „ENTER 1“ /Sava centar – Topčiderski park/

Prvi polazak iz Bloka 20 (okretnica linije 35) je u 19.45, a poslednji polazak iz Topčidera u 2.00 sata posle ponoći u četvrtak 27. juna, odnosno u 3.00 sata u petak i subotu, 28. i 29. juna. Stajališta na liniji „ENTER 1“ su Blok 20, Sava centar i ŽS „Topčider“.

Linija „ENTER 2“ /Trg republike – Topčiderski park/

Prvi polazak sa Trga republike je u 19.30 sva tri festivalska dana, dok je poslednji polazak iz Topčidera u 2.15 u četvrtak, a u petak i subotu u 2.45. Stajališta na liniji „ENTER 2“ su Trg republike i ŽS „Topčider“.

foto: Opština Savski Venac

D.G.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track