Najnovije vesti

VESIĆ SA BAJKERIMA KOJI SU KRENULI NA KIM: Važno je da Srbi na Kosmetu znaju da nisu prepušteni sami sebi (FOTO)
Foto: TANJUG / BEOINFO

rade važnu stvar

VESIĆ SA BAJKERIMA KOJI SU KRENULI NA KIM: Važno je da Srbi na Kosmetu znaju da nisu prepušteni sami sebi (FOTO)

Beograd

Članovi Bajkerskog saveza "MC Srbi" krenuli su na Kosovo i Metohiju, a pre polaska zamenik gradonačelnika Goran Vesić u ime Skupštine grada primio ih je u Starom dvoru i zahvalio im jer oni time, kako kaže, rade važnu stvar za Srbe na KiM.

"Važno je da Srbi na Kosmetu znaju da Srbija stoji iza njih i da nisu prepušteni sami sebi", ističe Vesić.

foto: TANJUG / BEOINFO

On je naveo da Priština pokušava hermetički da spreči dopremanje hrane i lekova za ljude i da im je plan da oteraju Srbe sa KiM, izazivanjem stalne nestabilnosti, kako bi posle mogli da kažu Srbiji da nema razloga za svađu sa njima, kada tamo našeg naroda i nema.

"Naš odgovor na to treba da bude pomoć našim ljudima. Da budemo uz njih. Svaka vrsta podrške je važna", rekao je Vesić i dodao da je nedavno i sam boravio na severu KiM, kada je obezbeđena pomoć za Srbe.

foto: TANJUG / BEOINFO

"Važno je da svako od nas bude tamo. Kao što je važno da vi budete tamo tako je važno da budu i predstavnici naših institucija. I to je najviše što možemo da uradimo", rekao je Vesić.

foto: TANJUG / BEOINFO

Predsednik MC Srbi i kapetan puta Predrag Pavlović je zahvalio na podršci i istakao da država treba više da pomaže ljudima koji učestvuju u sličnim akcijama.

Vesić je Pavloviću u znak podrške poklonio dve zastave, kako bi tamo gde dolaze - pokazali odakle dolaze, a Pavlović je zauzvrat, u znak zahvalnosti na podršci, poklonio zameniku gradonačelnika dve majice.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...