BRITANSKA ZVEZDA SONIQUE PUBLIKU DIGLA NA NOGE U TOPČIDERSKOM PARKU
Foto: Enter festival

Drugi dan Enter festival i opština Savski venac

BRITANSKA ZVEZDA SONIQUE PUBLIKU DIGLA NA NOGE U TOPČIDERSKOM PARKU

Beograd -

Slavna britanska zvezde Sonique nastupila je sinoć na drugom ENTER Festivalu, koji se održava u Topčiderskom parku,u organizaciji opštine Savski Venac u neposrednoj blizini Miloševog konaka. Ponosna vlasnica BRIT nagrade za najboljeg ženskog izvođača napravila je sjajnu atmosferu i publiku digla na noge. Hiljade posetilaca u glas su pevali njene poznate hitove “Sky”, “Alive”, “It feels so good” i mnoge druge.

foto: Enter festival

U hitovima slavne pevačice uživala je i Irena Vujović, predsednica beogradske opštine Savski venac, pokrovitelja Enter festivala.

Pored Sonique, posetioci su se sinoć zabavljali uz popularnu grupu SARS, koja je posle dužeg perioda ponovo nastupala pred domaćom publikom, čuvenu Generaciju 5, Mortal Kombat, Iskaz, NBG, Kiku, Void Inn, Point Blank i druge.

foto: Opština Savski Venac

Poslednje veče festivala biće posvećeno rep muzici i najaktuelnijim izvođačima ovog popularnog pravca. Večeras od 20 časova u Topčiderskom parku nastupaju Coby, Gazda Paja, Vuk Mob, Surreal, Mili, Djexon, Djans, Fox i mnoge druge trep zvezde, koje garantuju dobar provod. Ulaz na festival je besplatan.

foto: Opština Savski Venac

Partner ENTER festivala je Centar beogradskih festivala (CEBEF), dok su pokrovitelji i ove godine Gradska opština Savski venac i Grad Beograd.

Pored besplatnog ulaza, za publiku će biti organizovan i besplatan prevoz do Topčiderskog parka – linije „ENTER 1“ i „ENTER 2“, koje će saobraćati na 30 minuta, od Sava Centra i sa Trga republike. Detalje o besplatnom prevozu možete naći na linku

Informacije o festivalu možete pratiti putem sajta www.enterfestival.org kao i preko društvenih mreža Facebook i Instagram Enter Festival Beograd.

(Foto:Enter festival)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track