STANISAVLJEVIĆ: Za razliku od Djilasa brinemo i o penzionerima
Foto: Beta/Branislav Božić, Marina Lopičić

odgovorna socijalna politika

STANISAVLJEVIĆ: Za razliku od Djilasa brinemo i o penzionerima

Beograd -

Članica Gradskog odbora Srpske napredne stranke Nataša Stanisavljević kaže da Dragan Đilas kao gradonačelnik Beograda nije brinuo o građanima, a kao primer te neodgovorne socijalne politike navela je dugovanja koja su ostala nakon Đilasa.

"Preko pet milijardi dinara ostala su dogovanja na ime socijalnih davanja. Još jedan primer Đilasove nebrige jeste i nedostatak klubova za penzionere. Konkretno, u Zemunu živi preko 150.000 građana, a skoro trećina su penzioneri, a do 2014. godine oni nisu imali nijedan klub za penzionere", rekla je Stanisavljević.

Kako je navela, odgovorna socijalna politika, koja je okosnica politike Srpske napredne stranke, jeste da svaka opština ima svoj klub.

"U periodu od 2014.do 2019. godine otvorili smo 10 klubova za penzionere, od toga čak četiri kluba su otvorena u opštinama koje to nikada nisu imale: pored Zemuna, to su Barajevo, Zvezdara i Rakovica", rekla je Stanisavljević.

Za Srpsku naprednu stranku briga o ljudima i o najstarijim sugrađanima koji su izgradili ovu zemlji jeste prioritet, poručila je Stanisavljević.

Penzioneri koji su u klubu bili tokom posete Nataše Stanisavljević poručili su da su zadovoni druženjem, putovanjima i izletima koje je za njih organizovala aktuelna vlast.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja