KARAĐORĐEVA ZATVORENA TOKOM VIKENDA: Beograđani će morati da traže aletrnativu u saobraćaju narednih dana, RADOVI SU POČELI (VIDEO)
Foto: Printscreen Facebook/Goran Vesić

rekonstrukcija

KARAĐORĐEVA ZATVORENA TOKOM VIKENDA: Beograđani će morati da traže aletrnativu u saobraćaju narednih dana, RADOVI SU POČELI (VIDEO)

Beograd -

Karađorđeva ulica u Beogradu biće zatvorena za saobraćaj tokom vikenda zbog završetka radova, izjavio je pomoćnik gradonačelnika Andreja Mladenović.

Karađorđeva će biti zatvorena od večeras do ponedeljka, od Hercegovačke i Bulevara vojvode Bojovića, kao i spust sa Brankovog mosta, dok će Crnogorska ulica biti zatvorena dva dana duže od ostalih, odnosno i u ponedeljak i utorak.

foto: Printscreen Facebook/Goran Vesić

Pop Lukina ulica neće biti zatvorena, već samo deo Crnogorske, od Pop Lukine do Karađorđeve, a zatvoren će biti i deo Pariske ulice, od Kneza Sime Markovića do Karađorđeve.

- Trenutno je stavljen prvi sloj asfalta, dok će za vikend biti urađeni i drugi slojevi. Ovo potpuno zatvaranje ulice za saobraćaj bilo je neophodno zbog zavrašavanja instalacija vodovoda, elektromreže i kontaktne mreže, kako bi sve 1. septembra bilo spremno za otvaranje u punom profilu, rekao je Mladenović.

foto: Printscreen Facebook/Goran Vesić

Prema njegovim rečima, ova zatvaranja su potrebna jer će i Crnogorska ulica, odnosno deo koji vodi ka Karađorđevoj, biti potpuno rekonstruisan sa skidanjem sloja asfalta.

- Kada Crnogorska bude zatvorena građani će moći da se spuste iz Ulice Kraljevića Marka u Karađorđevu, objasnio je pomoćnik gradonačelnika.

Još sinoć su početzi prvi radovi u Karađorđevoj, što je prikazao i zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić u snimku postavljenom na fejsbuku.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja