Najnovije vesti

GRAĐANI ODUŠEVLJENI NOVIM SERVISOM VRABAC: Ovo vozilo je neophodno Beogradu  (VIDEO)
Foto: Espreso

zabavna vožnja

GRAĐANI ODUŠEVLJENI NOVIM SERVISOM VRABAC: Ovo vozilo je neophodno Beogradu (VIDEO)

Beograd

Nova, besplatna vozila zvana "Vrabac servis" građani Beograda su počeli da koriste 31. avgusta. Ovo vozilo na električni pogon kreće se od zgrade Tanjuga i pravi krug do Obilićevog venca.

Ukupno ima osam stajališta koja su obeležena i tu građani mogu da sačekaju „Vravac servis” čije vozilo ide na svakih deset minuta. Stajališta su sledeća: Kulturni centar Beograd, Delijska česma, Studentski trg, Kalemegdan, Konak knjeginje Ljubice, Kosančićev venac, Topličin venac i Obilićev venac. Radno vreme vozila je od 8 ujutro do 10 uveče svakog dana.

foto: Espreso

Svrha ovih vozila je da deci i starijim osobama olakša svakodnevno funkcionisanje.

Na početnoj stanici bio je veliki broj ljudi, pa u jedno vozilo nisu mogli svi da stanu. Među građanima je bilo najviše starijih osoba, ali i male dece, i svi su bili više nego zadovoljni.

Zbog malo veće gužve, bilo je i onih građana koji su donekle bili nervozni, pa su na pitanja u početku ironično odgovorili da ovo prevozno sredstvo koriste zbog "razonode", ipak, kada su se strasti smirile, rekli su nam da je "Vrabac servis" odlična investicija, i da im dosta olakšava kretanje.

- Ovo vozilo je neophodno Beogradu, ovim smo pokazali da idemo za Evropom, rekao nam je jedan od korisnika "Vrabac servisa".

foto: Espreso

Mnogi su došli da vide i nov izgled Trga, pa su samim tim želeli i da isprobaju novo prevozno sredstvo.

U pratnji svoje bake vozio se i dečak koji ima nepune četiri godine, i on je takođe, potvrdio da mu je vožnja zabavna i da se vozi svaki dan.

Bilo je i onih građana koji su prvi put seli u ovo prevozno sredstvo, pa su nam rekli da se vožnji raduju i da su zbog iste uzbuđeni.

Kako je sve izgledalo, i šta su još građani Beograda rekli u vezi sa "Vrapcem" pogledajte u video-snimku:

(Kurir.rs)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...