GRAĐANI ODUŠEVLJENI NOVIM SERVISOM VRABAC: Ovo vozilo je neophodno Beogradu  (VIDEO)
Foto: Espreso

zabavna vožnja

GRAĐANI ODUŠEVLJENI NOVIM SERVISOM VRABAC: Ovo vozilo je neophodno Beogradu (VIDEO)

Beograd -

Nova, besplatna vozila zvana "Vrabac servis" građani Beograda su počeli da koriste 31. avgusta. Ovo vozilo na električni pogon kreće se od zgrade Tanjuga i pravi krug do Obilićevog venca.

Ukupno ima osam stajališta koja su obeležena i tu građani mogu da sačekaju „Vravac servis” čije vozilo ide na svakih deset minuta. Stajališta su sledeća: Kulturni centar Beograd, Delijska česma, Studentski trg, Kalemegdan, Konak knjeginje Ljubice, Kosančićev venac, Topličin venac i Obilićev venac. Radno vreme vozila je od 8 ujutro do 10 uveče svakog dana.

foto: Espreso

Svrha ovih vozila je da deci i starijim osobama olakša svakodnevno funkcionisanje.

Na početnoj stanici bio je veliki broj ljudi, pa u jedno vozilo nisu mogli svi da stanu. Među građanima je bilo najviše starijih osoba, ali i male dece, i svi su bili više nego zadovoljni.

Zbog malo veće gužve, bilo je i onih građana koji su donekle bili nervozni, pa su na pitanja u početku ironično odgovorili da ovo prevozno sredstvo koriste zbog "razonode", ipak, kada su se strasti smirile, rekli su nam da je "Vrabac servis" odlična investicija, i da im dosta olakšava kretanje.

- Ovo vozilo je neophodno Beogradu, ovim smo pokazali da idemo za Evropom, rekao nam je jedan od korisnika "Vrabac servisa".

foto: Espreso

Mnogi su došli da vide i nov izgled Trga, pa su samim tim želeli i da isprobaju novo prevozno sredstvo.

U pratnji svoje bake vozio se i dečak koji ima nepune četiri godine, i on je takođe, potvrdio da mu je vožnja zabavna i da se vozi svaki dan.

Bilo je i onih građana koji su prvi put seli u ovo prevozno sredstvo, pa su nam rekli da se vožnji raduju i da su zbog iste uzbuđeni.

Kako je sve izgledalo, i šta su još građani Beograda rekli u vezi sa "Vrapcem" pogledajte u video-snimku:

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track