DRAGANE, TVOJA GOSTOVANJA SU KAO RIJALITI KOJI SI UVEO U SRBIJU! Popović Ivković poručila Đilasu: Odakle tebi pravo da spočitavaš bilo kome bilo šta? TI KOJI BIJEŠ ŽENU I TASTA?
Foto: Marina Lopičić, Sonja Spasić

stav

DRAGANE, TVOJA GOSTOVANJA SU KAO RIJALITI KOJI SI UVEO U SRBIJU! Popović Ivković poručila Đilasu: Odakle tebi pravo da spočitavaš bilo kome bilo šta? TI KOJI BIJEŠ ŽENU I TASTA?

Politika -

"Tvoja gostovanja su kao rijaliti koje si uveo u Srbiju. Ćutiš, Dragane, na ključna pitanja. Ćuti i Boško Obradović, tvoj poslušnik, kao mantru ponavljate jedno te isto", navodi funkcioner SNS Biljana Popović Ivković u otvorenom pismu.

Njeno pismo prenosimo u celosti.

"Istina je da si novac zaradio dok si bio direktor Narodne kancelarije, ministar NIP-a i gradonačelnik Beograda u periodu od 2004. do 2013. godine. Istina je da si obavljao najviše državne funkcije, dok su tvoje firme poslovale sa državnim preduzećima, i najveću zaradu si ostvario sa RTS-om i Telekomom. Kroz račune tvojih firmi, koje su munjevito zgrtale novac, prošlo je 60 milijardi dinara. Presedan. Skandal. Svaka tvoja izgovorena rečenica je notorna laž.

Otkrij nam recept češke alhemije.

"Kako se 74 hiljade pretvara u 25 miliona evra vredne imovine koju poseduješ i to samo one koju si prijavio? Zašto si lagao da si prvi veliki novac zaradio u Češkoj, pa si kao bogat čovek ušao u politiku, kada te izveštaji čeških poreskih organa demantuju?

Odakle tebi pravo da spočitavaš bilo kome bilo šta? Odakle ti pravo da omalovažavaš i meriš nivo nečije političke kulture? Ti koji si kao bahati gradonačelnik, mlatio Miroslava Rankovića iz Ralje i penzionera Milana Marčetu samo zato što su se kritički postavili spram tvoje politike? Ti koji biješ ženu i tasta? Ti, koji pretiš novinarima ne bi li im ulio strahopoštovanje? Ti glavni i odgovorni uredniče svih medija... Ti koji psuješ mladiće u Knez Mihailovoj? Ti koji si okupio šljam, ženomrsce i primitivce? Ti koji u svakoj sekundi seješ mržnju i agresiju? Ti koji si sebi dao slobodu da motornim testerama deliš pravdu u hodniku RTS-a?

Ne. Obični građani nisu važni u tvom ekosistemu. Ti si glavni predator a oni su za tebe sitne ribe.

Ali, ti si poslednji na ovoj planeti koji nekome može da uzima meru, predsedniče slobode i pravde.

Živimo u vremenu kada se mukotrpnim radom otklanjaju posledice vaših razaranja, rasprodaje, privatizacija i bahatog arčenja novca građana Srbije.

Srbija se danas gradi, razvija, bori za napredak radom, Dragane... a ne čerupanjem državnih preduzeća sa pozicije sile marketinškog maga kao u tvoje vreme."

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track