U udesu kod Nacionala povređena devojčica

Hitna pomoć

U udesu kod Nacionala povređena devojčica

Beograd -
U saobraćajnom udesu oko 11.25 časova na auto-putu kod isključenja za hotel "Nacional" devojčica uzrasta pet godina zadobila je povredu leđa i prevezena je u Institut za majku i dete, dok je vozač, muškarac star oko 33 godine, zadobio povredu glave

BEOGRAD - Hitna pomoć je danas u Beogradu do 14 sati obavila 63 intervencije, od kojih 23 na javnom mestu, a u tom periodu dogodila su se tri saobraćajna udesa u kojima je pet osoba povređeno.

Kako je izjavila portparol Hitne pomoći Nada Macura, u saobraćajnom udesu oko 11.25 časova na auto-putu kod isključenja za hotel "Nacional" povređene su dve osobe. Devojčica uzrasta pet godina zadobila je povredu leđa i prevezena je u Institut za majku i dete, dok je vozač, muškarac star oko 33 godine, zadobio povredu glave, ali je odbio hospitalizaciju, rekla je Macura.

U saobraćajnom udesu oko 11.15 časova na uglu Bulevara umetnosti i Bulevara Zorana Đinđića povređene su dve osobe, navela je Macura. Žena stara oko 42 godine, koja se nalazila na mestu suvozača, zadobila je povredu glave i potkolenice, ogrebotine kolena, a osećala je i bol u grudnom košu, dok je muškarac star 42 godine, vozač, zadobio povrede glave i grudnog koša, a žalio se na bol u ruci i vrtoglavicu, kazala je Macura.

U saobraćajnom udesu koji se dogodio oko 09.30 časova na uglu Višnjičke i Vojvode Micka muškarac star oko 30 godina kao vozač zadobio je povredu glave i sa bolom u vratu prevezen je u Urgentni centar, rekla je Macura.

Macura je rekla da je broj poziva Hitnoj pomoći znatno smanjen. U Beogradu je u 14 časova izmereno 27 stepeni.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track