ZAVRŠENI RADOVI NA NOVOM KRILU DOMA ZDRAVLJA U OBRENOVCU: Vrednost radova je blizu 261 milion dinara
Foto: Beoinfo

ZAVRŠENI RADOVI NA NOVOM KRILU DOMA ZDRAVLJA U OBRENOVCU: Vrednost radova je blizu 261 milion dinara

Beograd -

Radovi na novom krilu Doma zdravlja u Obrenovcu su završeni i sutra će objekat biti svečano otvoren, najavio je sekretar za investicije Luka Petrović. Кako je u izjavi za Beoinfo precizirao, nov objekat je izgrađen od visokokvalitetnih i trajnih materijala, otpornih na habanje, lakih za održavanje i bez štetnog uticaja na zdravlje ljudi.

- Objekat sadrži Službu hitne medicinske pomoći, Službu zdravstvene zaštite odraslih, Preventivni centar, veliku salu za sastanke sa pratećim prostorom i zajednički prostor svih službi. Želeo bih da zahvalim svima koji su učestvovali i aktivno pomagali kako bi ovaj projekat bio uspešno realizovan, počev od predsednika opštine Obrenovac Miroslava Čučkovića, koji je zajedno sa direktorom Doma zdravlja dr Obradom Isailovićem svakodnevno sa ljudima iz Sekretarijata za investicije rešavao sve probleme na koje smo nailazili. Hvala izvođačima, stručnom nadzoru i projektantima na kvalitetno urađenom poslu, ali na prvom mestu hvala našim građanima koji su imali strpljenja i verovali da ćemo obećanje koje smo dali i ispuniti – naveo je Petrović.

On je precizirao da je radove izvodila grupa ponuđača i da je nosilac posla bila „Sameks grupa”. Nadzor je vršio Saobraćajni institut CIP, dok je projektant bila „Euro gardi grupa”.

foto: Beoinfo

- Vrednost radova je blizu 261 milion dinara sa PDV-om. Sekretarijat za investicije završio je i javnu nabavku za sređivanje gradskog kupatila sa mineralnom vodom. U pitanju je Stara banja u Obrenovcu sa dvadeset kupatila, koja se koristi za termalno lečenje, talasoterapiju i funkcionalnu rehabilitaciju. Početak radova planiran je za 10. mart, a treba da se završe u roku od 120 dana. Zbog odgovorne politike koju sprovodimo u Gradu Beogradu, sada imamo novca da iz godine u godinu sve više sredstava odvajamo za razvoj naših prigradskih opština i tako ćemo nastaviti i u budućnosti - poručio je Petrović.

Izvođač radova za ovu potonju javnu nabavku je „Izolinvest”, a stručni nadzor poveren je Saobraćajnom institutu CIP. Vrednost radova je 47.500.000 dinara sa PDV-om.

Kurir.rs/Beoinfo/Foto: Beoinfo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track