Irena Vujović: Đilas je pokušao da lošom glumom od sebe napravi žrtvu, zloupotrebljavajući i sopstvenu decu
Foto: Promo

Reakcija Predsednica opštine Savski venac

Irena Vujović: Đilas je pokušao da lošom glumom od sebe napravi žrtvu, zloupotrebljavajući i sopstvenu decu

Beograd -

Članica Predsedništva SNS Irena Vujović izjavila je da lideri SzS po nalogu Dragana Đilasa kontinuirano, pa i tokom pandemije, vode beskrupuloznu kampanju protiv Aleksandra Vučića, njegove dece i svih koji ne misle kao oni.

Nakon što je pokušao lošom glumom, zloupotrebljavajući i sopstvenu decu koju nikada niko nije pomenuo, da od sebe pravi žrtvu, ne iznenađuje što u toj prljavoj igri Đilas nikako ne propušta da preko svojih medija napadne decu Aleksandra Vučića. Sramno je što su Vučićeva deca godinama na meti napada Đilasovih pulena, a još sramnije što nikada niko iz SzS te monstuozne pretnje i uvrede nije osudio – ističe Vujovićeva.

Ona navodi da je “očigledno da Đilasu gluma lošije ide od trgovine reklamnim sekundama i uvećavanja prihoda njegovih firmi dok je bio na političkoj funkciji, kao što je i očigledno da ga nikada nije intresovalo koliko je dece plakalo kada im je oduzet Pionirski grad i napravljena kuća Velikog brata - projekat namenjan isključivo za bogaćenje Dragana Đilasa ili kada je majkama, porodiljama uskraćeno ono što im pripada”.

U Srbiji su sva deca jednaka i svom snagom ćemo se boriti da im osiguramo bolju budućnost, kao što ćemo se i argumentima boriti protiv onih koji laži, najprizemnije uvrede i napade na porodicu političkog protivnika smatraju legitimnim sredstvom u političkoj borbi – rekla je Vujović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track