VANREDNI INSPEKCIJSKI NADZOR: Plato ispred Filozofskog fakulteta u UŽASNOM STANJU
Foto: Youtube printscreen

devastacija

VANREDNI INSPEKCIJSKI NADZOR: Plato ispred Filozofskog fakulteta u UŽASNOM STANJU

Beograd -

Sekretarijat za inspekcijske poslove Grada Beograda i Opštinska komunalna inspekcija Stari grad obavile su danas vanredni inspekcijski nadzor platoa ispred Filozofskog fakulteta i tom prilikom utvrdile da je površina u Ulici Vase Čarapića potpuno devastirana.

Oštećenja su, kako se precizira, u vidu denivelisanih i nedostajućih ploča na velikoj gazećoj površini platoa što, osim funkcionalnog predstavlja i esteski problem, jer je narušen izgled ambijentalne celine u centralnom gradskom jezgru.

Uvidom u javno dostupne podatke Katastra nepokretnosti utvrđeno je da pravo korišćenja predmetne površine ima Beogradski univerzitet - Filozofski fakultet.

Nakon izjašnjenja odgovorog lica, nadležna komunalna inspekcija će doneti rešenje kojim će se Filozofskom fakultetu Univerziteta u Beogradu naložiti vraćanje platoa u prvobitno stanje.

- Sekretarijat za inspekcijske poslove apeluje na sve one koji imaju pravo korišćenja ovakvih i sličnih površina da se i preventivno i organizaciono staraju o njima - navodi se u saopštenju.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto:Youtube printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja