JEZIVA SCENA U MEDAKOVIĆU: Ženku mešanca nepoznata osoba sekla na igralištu PEGICA PRONAĐENA U LOKVI KRVI (UZNEMIRUJUĆE)
Foto: čitalac Kurira

komšiluk u šoku

JEZIVA SCENA U MEDAKOVIĆU: Ženku mešanca nepoznata osoba sekla na igralištu PEGICA PRONAĐENA U LOKVI KRVI (UZNEMIRUJUĆE)

Beograd -

Na igralištu u naselju Medaković 3 za sada nepoznata osoba nanela je oštrim predmetom teške povrede ženki mešanca.

Nemili događaj se prema nezvaničnim informacijama dogodio negde oko podneva pre dva dana, a ženka je pronađena sva krvava u Ulici Borivoja Stevanovića kod broja 30.

Na fotografijama iz veterinarske ordinacije koje nam je dostavio čitalac "Kurira" može se videti koliko su ozbiljne povrede koje je zadobila ženka zvana Pegica.

- Reč je miroljubivom "starosedeocu" čiji je vlasnik Grad Beograd. O njoj brinu komšije iz okolnih zgrada. Živi u kućici i ima svu potrebnu negu, zdravu ishranu, higijenske uslove, sterilisana je... Komšije su joj obezbedile najbolje što se može u uslovima života na ulici, a Pegica uzvraća svojom milom naravi, lojalnošću i ljubavlju - navodi čitalac "Kurira".

1 / 4 Foto: čitalac Kurira

Dodaje da komšije ne mogu ni da zamisle kako je moglo doći do toga da Pegicu neko ovoliko povredi.

- Očajni smo jer je prema rečima veterinara najverovatnije reč o činu koji je izvršio čovek. Kompleksna zdravstvena situacija u kojoj se trenutno nalazi naša zemlja, ali i ceo svet, trebalo bi da nas podseti na važnost zajedničkog suživota, toleranciju i solidarnost među ljudima, ali i prema drugim bićima sa kojima delimo svoju životnu stvarnost - navodi čitalac "Kurira".

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track